Hjemmerøvere taget på fersk gerning

Fire falske ejendomsmæglere slap særdeles uheldigt fra et hjemmerøveri på Østerbro i København

De kom ikke langt med deres bytte, de fire personer, der i går forsøgte sig med et hjemmerøveri mod en 66-årig kvinde i en stuelejlighed på Østerbro i København. For da de nåede ud på gaden med deres bytte, rendte de ind i politiet, som gennem længere tid havde holdt øje med gruppen.

Der er ifølge Københavns Politi tale om tre mænd og en kvinde. De tre er danske statsborgere, mens den fjerde angives af have statsborgerskab i det tidligere Yugoslavien.

De fire ringede på i opgangen og udgav sig for at være ejendomsmæglere, der skulle se på vandforsyningen i kældren under ejendommen.

En 66-årig spinkel kvinde lukkede dem ind og åbnede så sin entredør. Det fik flere af de fire personer til at trænge ind i hendes lejlighed - uden invitation - og de snuppede kvindens taske med kontanter og personlige papirer.

En eller flere af hjemmerøverne kommanderede kvinden til at sætte sig på sit toilet, og flere gange forhindrede de hende i at rejse sig ved at lægge hænderne på hendes skuldre.

Da de kort efter forlod lejligheden, rendte de ude på gaden - på vej hen til deres køretøj - ind i politiet, som anede uråd og fik anholdt de fire personer. Nu er de sigtet for hjemmerøveri og nogle af de fire sigtes samtidig for et tricktyveri på Amager, udført på nogenlunde samme måde dagen før.

De fire fremstilles for en dommer i dag med begæring om varetægtsfængsling.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik