Nordsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp.

Hjælp: Politiet efterlyser 14-årig dreng

Den 14-årige dreng forlod sit hjem i Birkerød i september 2016.

14-årige Liban Nur Mohamed efterlyses nu offentligt af politiet. Drengen, der er født i Somalia, forlod sit hjem på Bistrup Byvej i Birkerød den 22. september måned 2016 mellem klokken 7 og 7.30 og er ikke set siden. Hverken drengens  familie og omgangskreds har hørt fra ham siden, han forlod sit hjem.

Ved du noget?

Hvis du har oplysninger om sagen vil TV 2 Lorry gerne høre fra dig. Kontakt redaktionen på magr@tv2lorry.dk

Nordsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at drengen har været efterlyst i politiets interne system både i Danmark og i udlandet, siden september.  En eftersøgning, der er foregået i samarbejde med drengens far, der bor i Danmark, og som har familiesammenført sin søn til landet.

Drengens mor og øvrige familie bor i Somalia, og en teori er, at han befinder sig der. Kontakten til familien i Somalia har dog været sparsom, men reelt set er politiet på bar bund i sagen, oplyser sektionsleder Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi.

Og det er derfor, at man nu altså har valgt at bede offentligheden om hjælp,  da politiets eftersøgning indtil videre ikke har givet resultat. Man mistænker ikke, at der skulle være sket noget alvorligt med Liban Nur Mohamed.

- Det er ikke en helt normal sag, og vi undrer os over, hvor han er. Så hvis nogen har set ham et sted, eller set ham gå ombord på et fly, så hører vi meget gerne om det, siger Carsten Spliid.

Liban Nur Mohamed beskrives således:

  • Alder: 14, men ser umiddelbart ældre ud
  • Højde: 180 cm
  • Slank af bygning
  • Kort, krøllet sort hår
  • Brune øjne

Har du oplysninger om Liban Nur Mohamed, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på 114. 

Læs også Politi søger kvinde, der har optaget overfald på sin telefon

 

Læs også Gravid kvinde sigtet for otte tricktyverier undgik fængsel