Historisk lejrskole sat til salg - igen

Nu kan du købe din helt egen feriekoloni med mulighed for at omdanne den til sommerhus.

Snobrød, sovepose og knirkende køjesenge.

Selvom rammerne typisk kan være en anelse primitive, er lejrskoler for manges vedkommende forbundet med essensen af hygge.

Og hvis nogen skulle have lyst til at vække de glade lejrskoleminder fra barndommen til live, kan de nu erhverve deres helt egen lejrskole – og bruge den som sommerhus.

Den tidligere lejrskole Arrenakken i det fredede område ved Arrenakkebakke i Halsnæs er nemlig blevet sat til salg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

 
 
Foto: E-mægleren

Det sker i forbindelse med, at Halsnæs Kommune netop har givet landzonetilladelse til at ændre ejendommens status som feriekoloni til sommerhus.

Interesserede købere må dog forvente at skulle smide flere millioner på bordet. Ejendomsvurderingen lyder ifølge avisen på 2,1 millioner kroner, men ejendomsmægleren har sat den til salg til den salg for 2,9 millioner.

Solgt for to år siden

Med i prisen får man en ejendom med to bygninger og et areal på over 14.000 kvadratmeter.

- Det er en rigtig spændende sag med uanede muligheder, uanset om man vil udnytte muligheden for at anvende bygningerne som sommerhus eller drive dem videre som lejrskole eller lignende, siger ejendomsmægler Thomas Benzon fra E-mægleren i Hundested til Frederiksborg Amts Avis.

 
 
Foto: E-mægleren

Det er ikke mere end to år siden, at Arrenakken sidst var sat til salg .Dengang blev den købt af en ejendomsinvestor og autoforhandler fra Ringsted, som erhvervede den fra foreningen Helsingør Folkeskoles Sparemærkefond.

Foreningen havde forinden drevet lejrskolen fra 1954, men solgte den fra, fordi de savnede nye og yngre lærere, der ville engagere sig i projektet, skriver Frederiksborg Amts Avis.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik