'His Bobness' klar til Operaen

Den legendariske sangskriver, som blandt andet anses som stifteren af folkrock-genren, spiller i aften den første af bare to koncerter i Operaen.

Foto: Fred Tanneau / Scanpix

Elston Gunn, Blind Boy Grunt, Lucky Wilbury, Elmer Jognson, Sergei Petrov, Jack Frost, Jack Fate, Willow Scarlet, Robert Milkwood Thomas - eller bare Bob Dylan.

De mange pseudonymer knytter sig alle sammen amerikanskfødte Robert Allan Zimmerman, bedst kendt som Bob Dylan, som i aften spiller den første af to koncerter i Operaen på Holmens store scene.

Mindst ligeså mange titler kan den aldrende multikunstner efterhånden skrive på cv'et, hvor han har prøvet sig selv af som forfatter, kunstner, skuespiller, radio dj og manuskripftforfatter.

Læs også Verdensstjerne og nobelprismodtager: Bob Dylan kommer til København

Men i morgen kan han opleves artist indenfor det fag, hvor han er allermest kendt - musikken. Nærmere præcist kl. 20.00, når han spiller i Operaen.

Bob Dylan er 75-år og udkom med sit første album tilbage i 1962 med albumtitlen "Bob Dylan".

Der er i skrivende stund 6 billetter tilbage til torsdagens koncert, mens der allerede er udsolgt til i morgen aften, når folkrock-legenden vender tilbage til Danmark og Hovedstaden.

Sidst han var på besøg var i oktober 2015, hvor han spillede i Falconer Salen.

Læs også Billeder af Bob Dylan

I efteråret modtog Bob Dylan Nobelprisen i litteratur, men udgav også sidste år sit seneste af efterhånden mange albums. Det hedder Fallen Angels, og fansne håber, at aftenens show byder på en blanding af både det nye og det gamle. 
 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret