'His Bobness' klar til Operaen

Den legendariske sangskriver, som blandt andet anses som stifteren af folkrock-genren, spiller i aften den første af bare to koncerter i Operaen.

Elston Gunn, Blind Boy Grunt, Lucky Wilbury, Elmer Jognson, Sergei Petrov, Jack Frost, Jack Fate, Willow Scarlet, Robert Milkwood Thomas - eller bare Bob Dylan.

De mange pseudonymer knytter sig alle sammen amerikanskfødte Robert Allan Zimmerman, bedst kendt som Bob Dylan, som i aften spiller den første af to koncerter i Operaen på Holmens store scene.

Mindst ligeså mange titler kan den aldrende multikunstner efterhånden skrive på cv'et, hvor han har prøvet sig selv af som forfatter, kunstner, skuespiller, radio dj og manuskripftforfatter.

Men i morgen kan han opleves artist indenfor det fag, hvor han er allermest kendt - musikken. Nærmere præcist kl. 20.00, når han spiller i Operaen.

Bob Dylan er 75-år og udkom med sit første album tilbage i 1962 med albumtitlen "Bob Dylan".

Der er i skrivende stund 6 billetter tilbage til torsdagens koncert, mens der allerede er udsolgt til i morgen aften, når folkrock-legenden vender tilbage til Danmark og Hovedstaden.

Sidst han var på besøg var i oktober 2015, hvor han spillede i Falconer Salen.

I efteråret modtog Bob Dylan Nobelprisen i litteratur, men udgav også sidste år sit seneste af efterhånden mange albums. Det hedder Fallen Angels, og fansne håber, at aftenens show byder på en blanding af både det nye og det gamle. 
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Hillerød Madmarked

Nyt madmarked på vej: "Det er, hvad folk vil have"

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

Våbenskjold collage

Den store våbenskjoldsquiz: Hvad er historien bag din kommunes logo?

25_seconds

play
Oplev i weekenden:
Kom med på skattejagt!

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere