Hillerød: For tidligt at glæde sig til motorvejsforlængelse

Transportminister har i første omgang bedt om forslag, der på kort sigt kan skabe bedre fremkommelighed.

I sidste uge mødtes transportminister Hans Christian Schmidt i med en række folketings- og lokalpolitikere, som kæmper for en forlængelse af den stærkt trafikerede Hillerødmotorvej.

Lige nu er der kun motorvej en del af vejen. Resten er motortrafikvej.

Hvis der efter mødet var nogen, som stod med følelsen af, at motorvejen rykkede nærmere, må de nok væbne sig med lidt tålmodighed.

quote Til gengæld siger de igen, at der skal bygges motorvej i Jylland.

Nick Hækkerup, MF, Socialdem.

Til Lokalavisen.dk siger transportminister Hans Christian Schmidt nemlig, "at regeringen står over for en investeringsudfordring, som vi har arvet fra den tidligere regering, og som vi skal have løst, før vi kan sætte nye infrastrukturprojekter i gang."

En af dem, som deltog i mødet, socialdemokraternes Nick Hækkerup, tror, at der kommer til at gå år, før der sker noget.

Nick Hækkerup hæfter sig desuden ved, at der i hvert fald ikke er sat penge af til motorvejsforlængelsen i Regeringens finanslovsudspil.

- Hvis man virkelig gerne ville forlænge motorvejen helt til Hillerød, havde Regeringen nok fundet ud af at sætte penge af til det. Til gengæld siger de igen, at der skal bygges motorvej i Jylland, siger han til TV 2 Lorry. 

Mens en egentlig motorvejsforlængelse lader vente på sig, har transportministeren bedt Vejdirektoratet om forslag til, hvordan man på kort sigt kan skabe bedre fremkommelighed på  strækningen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik