Hillerød tæt på at overraske mod Brøndby

Brøndby IF kom hurtigt bagud, men overvandt chokstarten i kampen mod Hillerød Fodbold og spillede sig videre i den danske pokalturnering.

I Hillerød er der i løbet af de sidste par dage blevet knoklet på livet løs for at blive klar til aftenens kamp mod Brøndby IF i tredje runde af den danske pokalturnering i fodbold, Sydbank Pokalen.

På TV 2 Lorry besøgte vi i dag klubben fra 2. division og talte med dem om de krævende forberedelser på Hillerød Stadion frem mod aftenens kamp - indslaget kan ses i toppen af artiklen.

Superligaholdet fra Brøndby var på forhånd store favoritter, men allerede inden kampstart udtalte Hillerød-spillerne, at de på ingen måde ville acceptere at 3-0 nederlag, hvilket sagtens kunne blive en realitet.

Og allerede fra kampens start var det også tydeligt, at Hillerød gik efter chancen for at skabe en overraskelse mod de forsvarende pokalmestre fra Brøndby IF.

Efter 12 minutters spil kom underdogsne derfor fortjent foran efter flere gode chancer - på et flot mål af Mikkel Andersen, der køligt chippede bolden over Brøndby-målmand Benjamin Bellot.

I løbet af første halvleg havde 2. divisionsklubben fra Nordsjælland også flere gode muligheder for at lave yderligere scoringer, men det blev ved lige ved og næsten.

Selvom Brøndby IF de seneste to kampe i Superligaen mod hhv. SønderjyskE og AGF har lukket hele 7 mål ind, så fik de lukket af nede bagi og holdt Hillerød fra flere scoringer i første halvleg.

Kort før pausen kunne udebaneholdets Mikael Uhre i stedet bringe favoritterne tilbage i kampen, da han kom først på et indlæg og scorede til pausestillingen 1-1.

I anden halvleg sad Brøndby mere og mere på kampen og efter 58 minutter kunne Brøndbys Kasper Fisker bringe udeholdet i front med sin scoring til 1-2.

Efter 71 var det så Besar Halimis tid til at udbygge favoritternes føring med en flot scoring til 1-3 - og desværre for hjemmebaneholdet blev det også til 1-4 efter 88 minutter ved kroatiske Ante Erceg.

Kampen sluttede også fortjent ved den stilling til forhåndsfavoritterne fra Vestegnen, selvom Hillerød leverede en fin præstation og ikke var langt fra at spille lige op med de danske vicemestre.

Og selvom 1-4 lyder af meget, så var der rosende ord til de undertippede nordsjællændere hele vejen igennem fra kampens kommentatorer.

Hillerød ligger i skrivende stund som nummer 9 af de 12 hold i 2. division pulje 2. Næste kamp er på udebane mod Marienlyst på søndag kl. 11.