Hillerød Klovneløb vil være landets største

60 klovneløb bliver afholdt rundt omkring i landet de næste par måneder. Hillerød har sat barren højt - de går efter at blive landets største.

Har du mod på at gå eller løbe et par kilometer skulder om skulder med en masse andre danskere til fordel for et velgørende formål? Så tag din familie eller venner under armen og oplev en formiddag med masser af underholdning, musik og højt humør til Klovneløb 2017.

Lørdag d. 10. juni vil startskuddet lyde i Hillerød, og ambitionerne i byen er høje. Hillerød Klovneløb går nemlig efter at blive landets største. De arbejder på at ramme 1.000 deltagere. 

Rundt omkring i det danske land bliver der i løbet af maj og juni måned afholdt 60 klovneløb. Alt i alt satser Danske Hospitalsklovne på at nå 10.000 deltagere.

Klovneløbet er et socialt familieløb, hvor det er tilladt både at kravle, gå, rulle eller løbe ruten, der i Hillerød strækker sig over 2,3 km.

Formålet er ikke at komme først i mål. Det handler derimod om at hygge sig, sprede god stemning og vigtigst af alt at støtte Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne arbejder året rundt for at sprede glæde blandt sygdomsramte børn på danske hospitaler.

Klovne-konferencier og store Falck-biler

Hillerød Klovneløb har start og mål på Torvet. Her vil der være masser af lege, aktiviteter, festlig musik og store Falck-biler, der i dagens anledning møder op iførte røde klovnenæser. Der vil være mulighed for at kigge ind og kravle rundt i brandbilerne.

Hospitalsklovnen Victor skal være konferencier på dagen, hvor han vil underholde og charmere alle deltagerne, mens løbet står på. Han er til hverdag at finde på Hillerød Hospital, Rigshospitalet og Herlev sygehus.

Arrangørerne opfordrer deltagerne til at komme udklædt som klove, så der i samlet flok bliver sat ekstra fokus på den gode sag.

Tilmelder man sig Klovneløb 2017, får man automatisk tildelt vand, frugt, en medalje og en rød næse, hvortil alle børn får en gavepose.

Derudover vil der være en lodtrækning, hvor man kan vinde gaver fra løbets sponsorer, der blandt mange andre indebærer LEGO og Lirum Larum Leg.

Læs mere om løbet, tilmelding og programmet her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

bloddonor

Alt for få mænd melder sig som bloddonorer - og det er et problem, melder Region H

Collage

playSend eller modtag et virtuelt kram: Overlægen Annette vil sprede glæde i hverdagen

laeger.jpg

Region H: Lægemanglen er knækket - næsten

LCA

Ny behandling på Riget giver blinde synet tilbage

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere