Hillerød kan vælge: Bank eller byliv

Hillerød Kommune er fast besluttet på, at der skal være mere liv i bykernen. Derfor er der forbud mod, at pengeinstitutter, kontorer og lignende flytter ind i stueetagerne i Slotsgade.

Det gælder også Slotsgade 38, hvor Bank Trelleborg ellers havde dispensation til at være, indtil den lukkede for to år siden. Siden da har EDC forgæves forsøgt at leje lokalet ud til detailhandel, og nu er en provinsbank klar til at flytte ind. Men kommunens Miljø- og Teknikudvalg vil ikke slække på kravet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg kan godt forstå, at man har en politisk ide om at få de virksomheder ind i lejemålene, men spørgsmålet er, om man ikke skulle være mere pragmatisk i disse tider. Personligt kan jeg ikke forstå holdningen. Man risikerer at stå med døde lejemål - er det bedre, spørger ejendomsmægler i EDC Morten Bådstorp til Frederiksborg Amts Avis.

Lokalbanken forlod i sommeren 2009 bygningens tre øverste etager, og sidste sommer forlod sengebutikken Duxiana stueetagen, så kun bygningens ejer, Alm. Brand, er tilbage.

     


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik