HIK tilknytter flere tidligere landsholdsstjerner

Selvom de kun spiller i den tredjebedste danske række, så har HIK forstærket sig med prominente navne i trænerstaben: Thomas Kahlenberg og Peter Møller.

Når Hellerup-klubben HIK i morgen på hjemmebane i Gentofte skyder sidste halvdel af sæsonen i den danske 2-division i gang mod VSK Aarhus, bliver det med den to nye prominente navne i klubben.

Den tidligere Brøndby-legende Thomas Kahlenberg og den tidligere Superliga-topscorer Peter Møller er blevet tilknyttet til hjemmeholdets stab kort før sæsonstart, hvor de skal indgå i arbejdet med talentudviklingen.

quote Der er ingen tvivl om, at vi har gjort lidt af et scoop ved at få Peter Møller og Thomas Kahlenberg med på et i forvejen dygtigt trænerteam. Torben Storm var også ansvarlig sidste år, og aftalerne med Thomas og Peter er en anerkendelse af vores arbejde og miljø.

Philip Hansen, Talentsportchef, HIK Fodbold

De to er blevet tilknyttet det nye setup med øjeblikkelig virkning, og tilsammen bidrager de i HIK med 67 landskampe og 10 landskampsmål.

- Jeg har godt nok været ansat som træner i klubben i 10 år, så det nye for mig bliver bare at hjælpe til med angrebstræningen for de bedste ungdomsspillere, der har fået mulighed for hver tirsdag at træne om formiddagen, siger Peter Møller til TV 2 Lorry.

Morgentræningen i HIK, som Thomas Kahlenberg og Peter Møller primært bliver tilknyttet, er det sidste års tid blevet styret af Torben Storm, der er tidligere assistent for Morten Olsen på det danske herrelandshold.

Dermed bliver det et trænerteam med tre meget kendte navne, der i fremtiden skal være med til at sikre sportslige resultater med talentarbejdet nord for København. 

- Der er ingen tvivl om, at vi har gjort lidt af et scoop ved at få Peter Møller og Thomas Kahlenberg med på et i forvejen dygtigt trænerteam. Torben Storm var også ansvarlig sidste år, og aftalerne med Thomas og Peter er en anerkendelse af vores arbejde og miljø i HIK Fodbold, siger Talentsportchef i HIK Philip Hansen til klubbens egen hjemmeside.

HIK ligger i skrivende stund på 2. pladsen i den danske 2. divisions nedrykningsspil med 13 point, a point med Aarhus Fremad på 1. pladsen og Odder på 3. pladsen.

En potition, der meget gerne ikke må blive forringet i de kommende år, og derfor skal der også satses på træningen for U17 og U19 holdene, så man kan komme endnu højere op i det danske ligasystem.

- Vi prøver hele tiden at bygge på vores allerede stærke talentprogram, og jeg synes at sammensætningen at dette trænerteam viser netop dette. Herudover viser det også at vi tager vores arbejde med udviklingen af morgendagens talenter ekstremt seriøst, siger han.

For Peter Madsens vedkommende er der dog ikke tale om hverken en fuldtidsstilling eller et job med lønninger, men ren og skær frivilligt arbejde.

- Der er ingen forpligtelse fra min side, og hvis jeg ikke kan en tirsdag formiddag, så er det sådan det er. Jeg hjælper til med det jeg kan af ren og skær frivillighed.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik