Her tjener du mest og mindst på bolighandlen

Vidste du, at 98 procent tjener på hussalget i Brøndby?

Der er rigtig gode muligheder for at tjene på salget af huse, rækkehuse og lejligheder i hovedstadsområdet. Det viser nye tal fra Boliga.

Det er især på lejlighedsmarkedet, at sælgerne kommer ud med flere penge på lommen. Her har 80 procent af lejlighedssælgerne i det seneste halve år solgt med overskud, hvorimod det sidste år på samme tid drejede sig om 74 procent.

TV 2 Lorry har dykket lidt ned i tallene fra Boliga og er kommet frem til følgende:

Når det gælder villaer og rækkehuse, må der være mange glade sælgere i Vanløse, Frederiksberg og på Østerbro i København. Her er samtlige boliger nemlig blevet solgt over prisen i 2. og 3. kvartal af 2015.

I Brøndby er 98 procent af alle huse og rækkehuse blevet solgt over prisen i 2. og 3. kvartal af 2015, mens procenttallet hedder 97 i Herlev og Hellerup.

I den anden ende af skalaen finder man Frederiksværk (Halsnæs Kommune), Hårlev (Stevns Kommune) og Kokkedal (Fredensborg Kommune). Her har henholdsvis 28,6, 25,9, og 20 procent af (række)husejerne måttet sælge deres bolig under prisen det seneste halve år.

I København er der - knapt så overraskende - rigtig gode muligheder for at sælge sin ejerlejlighed til en god pris. Her gælder det for alle bydele, at omkring 95 procent af alle lejligheder er blevet solgt over prisen i 2. og 3. kvartal af 2015.

Men også i Virum og Nærum er der gode muligheder for at tjene på et salg af sin ejerlejlighed - her har omkring 92 procent af alle sælgere fået overskud i 2. og 3. kvartal af 2015.

Når det gælder ejerlejligheder, er der i hovedstadsområdet mindst rift om lejlighederne i Greve. I hvert fald er 46,7 af samtlige lejligheder her blevet solgt under prisen i det seneste halve år.

I Smørum, Humlebæk og Taastrup måtte omkring 30 procent af sælgerne indkassere et tab på deres ejerlejlighed i 2. og 3. kvartal af 2015.

Her kan du se, hvor mange boliger, der har solgt med overskud - og underskud - i din by i 2. og 3. kvartal 2015:

Tal for villaer og rækkehuse

Tal for ejerlejligheder

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

julefrokost

Hårdt pressede restauranter: Ni ud af ti julefrokoster i år er aflyst

Gadehavegård, Ibrahim El-Khatib

play”Det er ligegyldigt, at vi er røget af ghettolisten. Skaden er sket”

Bispeparken

playFandt 22 beboere med uddannelse fra udlandet - nu ryger boligområde af ghettoliste

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere