Her kan du finde dine glemte ting under Distortion

Der er hjælp at hente, hvis du mister brillen, sweateren eller hatten under Distortion. Frivillige står klar i det blå telt.

Distortion er en kæmpe fest med gader fyldt med folk, og det kan være nemt at tabe solbrillen eller sweateren, når festen er i gang - og svært at finde dem igen.

quote Man kan enten aflevere ting i vores telt, eller få hjælp til at lave en efterlysning.

Cathrine G. Mogensen, PR og marketing hos CrowdEyes

Derfor er det en god idé at holde øje med et blåt telt drevet af frivillige fra CrowdEyes. For under hele Distortion er den placeret der, hvor det sker.

De frivillige står klar til at tage imod tabte ting, der kan indleveres hos dem og forhåbentlig komme tilbage til rette ejermand. Det er også muligt at efterlyse ting, man har mistet hos dem.

- Man kan få hjælp til at finde sine ting, eller man kan hjælpe andre med at få deres ting tilbage. Man kan enten aflevere ting i vores telt, eller få hjælp til at lave en efterlysning, forklarer Cathrine G. Mogensen, der står for PR og marketing hos CrowdEyes. 

Over 200 ting

Det er gratis at få deres hjælp i det blå telt, og de har ligeledes en gratis app, som man kan downloade til sin telefon, og hvor man selv kan efterlyses tabte sager eller fortælle om ting, man har fundet.

- Sidste år havde vi omkring 200 ting, der blev indleveret under gadefesterne, men derudover er der også mange ting, som private personer registrerede på appen uden vores hjælp, siger Cathrine G. Mogensen fra CrowdEyes og fortsætter:

quote Sidste år havde vi omkring 200 ting, der blev indleveret under gadefesterne.

Cathrine G. Mogensen, PR og marketing hos CrowdEyes

- Har man mistet sine ting, kan man tjekke appen og se, om det er blevet fundet. Man kan enten hente det på vores hovedkontor Nørre Voldgade 27, 2. sal på tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge mellem 10-16.

Fra udgangen af uge 23 bliver det indleveret til Københavns Politis hittegodskontor. Her er det ejerens eget ansvar at henvende sig for at få tingene returneret. Politiet opbevarer genstande med en værdi over 500 kroner i op til tre måneder, mens genstande med lavere værdi bliver opbevaret i op til fire uger, skriver CrowdEyes.

Det blå LOST & FOUND telt står de næste dage på Fælledvej 25 (Nørrebro), Istedgade 60 (Vesterbro) og ved udgangen på Refshaleøen.  

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik