Her er de 15 bedste aprilsnar-nyheder fra Lorryland

Den 1. april er en dag med dril og falske nyheder. TV 2 Lorry har gennemgået de falske nyheder fra Lorryland og giver dig her de 15 sjoveste.

Aprilsnar!

Det udtryk kan du meget vel have hørt i løbet af mandagen. Der er nemlig tradition for at lave sjov og fortælle løgnehistorier, når kalenderen siger 1. april.

Nyhedsmedier, kommuner og organisationer er også flittige til at komme med skøre og sjove historier, der ikke har meget rod i sandheden. På TV 2 Lorry har vi lavet en oversigt over de 15 sjoveste aprilsnar, der er kommet frem i løbet af mandagen.

Verdens første drive-in fødeafdeling

Hvidovre Hospital afslører, at de i 2020 åbner verdens første drive-in fødeafdeling. Det kommer til at fungere således, at man kører frem til et samtaleanlæg. Her scanner man sundhedskort og oplyser, hvor langt der er mellem veerne.

Når jordemoderen vurderer, at den gravide er klar til at føde, skal bilen køres frem til næste skranke. Her vil en jordemoder står klar til at hjælpe kvinden under fødslen. Fødslen vil foregå på bagsædet af bilen.

Det fungerer ligesom en drive-in på McDonalds.

Svømmeland løser problem med nøgenhed i vandrutsjebanen

I Køge svømmeland har man problemer med folk, som kører gennem vandrutsjebanen uden badetøj på. De smider simpelthen badetøjet, rutsjer ned og skynder sig så at tage badetøjet på igen, når de lander i karet for enden af rutsjebanen.

Nu har Køge svømmeland måtte indføre regler, for at gøre det lige for alle. Så nu er det ikke længere lovligt at have badetøj på i vandrutsjebanen. Alle skal smide badetøjet.

Ved vandrutsjebanens start og slut er der sat gardiner og telte op, så brugerne ikke bliver luret på af de andre svømmelandsgæster.

Tivoli lancerer forlystelse til hunde

Når Tivoli åbner den 4. april vil der ikke kun være med nye forlystelser til mennesker. Tivoli oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at de også har opført en forlystelse til menneskets bedste ven.

Hundeforlystelsen vil minde lidt om den allerede eksisterende forlystelse ”Fatamorgana”.

Hundeforlystelse i Tivoli
Hundeforlystelse i Tivoli
Foto: Tivoli

Experimentarium som krænkelsesfri oplevelse

Danskerne vil gerne have oplevelser, der ikke udfordrer deres personlige verdensbillede og holdninger. En gæsteundersøgelse viser, at godt to tredjedele af de adspurgte forældre, som besøger Experimentarium med deres børn, var helt eller delvist uenige i den videnskab, som Experimentarium formidler.

Det er især den enøjede brug af fakta og etablerede videnskabelige teorier, som giver anledning til kritik. Måske er jorden rund, måske er den flad. Engang accepterede vi fakta, men i dag handler det om, hvad vi selv synes er rigtigt.

Derfor har Experimentarium nu indført flere mulige virkeligheder i deres udstillinger. F.eks. kan man lave firkantede og trekantede sæbebobler, og man kan slå tyngdekraften til og fra på byggepladsen.  

Politiheste skal opsnuse euforiserende stoffer

Politiet har også delt en meget interessant nyhed på Facebook. De har nemlig opdaget, at heste er lige så gode, hvis ikke bedre end hunde, til at opsnuse euforiserende stoffer, specielt hash. Derfor vil man for fremtiden kunne se en politihest afsøge en lastbil eller kufferter i lufthavnen for stoffer.

Kraftig solstorm vil lamme al navigation mandag

Planetarium oplyser, at en kraftig solstorm vil ramme jorden i løbet af mandag formiddag, og det vil forårsage nedbrud i navigationssatellitterne.

De råder derfor folk til at tage kompas og kort med, hvis man skal finde vej.  

Elefanter flytter ind på Roskilde Internat

Dyrenes Beskyttelse oplyser, at fire arbejdsløse cirkuselefanter nu skal bo sammen med hunde og katte på Roskilde Internat. Det betyder også, at Dyrenes Beskyttelse bliver nødt til at inddrage noget af den jord, som normalvis lånes af Roskilde Festivalen.

Det betyder, at 20.000 billettet til Roskilde Festivalen annulleres.   

Køge får kunstigt bjerg

Køge Kommune vil gerne trække flere turister til. Derfor er det blevet besluttet, at der skal opføres et kunstigt bjerg, så ski- og bjergbestigerentusiaster kan lokkes til området. Bjerget forventes at stå færdig i 2075 og i mellemtiden vil mange af Køges borgere skulle genhuses, mens deres hjem flyttes op på bjergsiden.

Billede af hvordan Køge kommer til at se ud.
Billede af hvordan Køge kommer til at se ud.
Foto: Køge Kommune

Arkæologisk fund i Valbyparken udsætter anlæg af badestrand

Fundet af forskellige besynderlige genstande ved udgravninger i Valbyparken har betydet, at anlæggelsen af badestranden er udsat. Det hele startede med, at arkæologerne fandt en betonplade med et billede af en mand med en bowlerhat. Senere finder de en bil, som er begravet et stykke fra kysten.

Valbyparken er afspærret, så arkæologer kan finkæmme området.

Cykelforbundet vil genindføre væltepeteren

Væltepeteren med det meget store forhjul bør genindføres hurtigst muligt, mener Cykelforbundet. Der er nemlig stort potentiale i den gamle cykeltype.

De mener, at væltepeteren giver cyklister lige præcis det overblik de i dagens Danmark har brug for. Idet væltepeteren er høj, giver den cyklister overblik over alle de andre køretøjer og vildfarende fodgængere på cykelstien.

Ishøj forbyder dieselbiler i centrum

Ishøj Kommune fortæller mandag, at de ønsker at gå forrest i kampen for miljøet, og de har derfor valgt at forbyde dieselbiler i 1 kilometers radius fra bycentret. De fortæller desuden, at flere miljøvenlige tiltag kommer til vinter.

Herlev bliver panda-partner

Borgmester i Herlev Kommune kunne i dag afsløre, at kommunen har indgået en panda-partnerskabsaftale med Københavns Zoo. Arealer i Herlev Kommune skal nemlig bortforpagtes til bambusdyrkning og som aflastningsareal for syge og stressede pandaer.   

FC Helsingør skifter navn

Sæsonen 2018/2019 bliver den sidste sæson for FC Helsingør under det nuværende navn. I forbindelse med den amerikanske investorgruppes overtagelse af FC Helsingør, der blev officiel i sidste uge, er det blevet besluttet, at FC Helsingør fra sæsonen 2019/2020 skal spille som Helsingør United.

Det skyldes, at de amerikanske investorer vil have, at klubbens navn symboliserer det dansk/amerikanske samarbejde.

Helsingør Uniteds nye logo
Helsingør Uniteds nye logo
Foto: FC Helsingør

Hjerteløbere får en særlig markeret løbebane

Region Hovedstadens Akutberedskab har på deres Twitter delt den fantastiske historie om, at hjerteløbere fremover vil kunne løbe via særlig afmærkede løbebaner på fortovene.

Et rødt hjerte med to ben i bevægelse på fortovet skal illustrere løbebanen, som er forbeholdt hjerteløbere, der er blevet kaldt ud til et hjertestop.

Løbebanerne vil ifølge Akutberedskabet både sikre hjerteløberens og fodgængeres sikkerhed, idet at man med løbebanen vil undgå kollisioner.

Borgmester i Gribskov inddrager handicap-parkering

Gribskov Kommune kan mandag oplyse, at borgmesteren og direktionen har valgt at inddrage P-pladser til personer med handicap ved rådhuset.

- Så får vi den kortest mulige gåtur fra bilen til kontoret, siger borgmester Anders Gerner Frost.

Til opslaget ses et billede af borgmesteren, der står ved et skilt, som indikerer handicap-parkering. Der er sat et rødt kryds hen over skiltet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik