Helt efterlyses: Trak 17-årig pige væk fra togskinner

Politiet vil gerne i kontakt med ung mand, der i fredags reddede selvmordstruet 17-årig på Hovedbanegården i København

Når politiet efterlyser en mand, er det sjældent et godt tegn for den efterlyste.

Det er dog i den grad tilfældet nu, hvor politiet efterlyser en hverdagshelt, der har reddet en 17-årig piges liv. 

Der er tale om en yngre mand, der i fredags hoppede ned på skinnerne og trak en 17-årig pige væk fra et gennemkørende tog, der kom buldrende imod hende på Hovedbanegården. 

- En ung pige forsøger desværre at tage sit eget liv. Hun er hoppet ned på skinnerne, og toget er 15-20 meter fra hende, da han tilsidesætter sit eget liv og hopper ned. Det er ikke noget, man ser hver dag, siger politiassistent Jesper Sørensen fra Københavns Politi til TV 2 Lorry. 

Mandens heltemodige gerning fandt sted omkring kl. 18.45 mellem spor 4 og 5 på Hovedbanegården i København. Han forsvandt dog umiddelbart efter den dramatiske hændelse. 

- Vi har kontakt med ham på Hovedbanegården, da han sidder og holder pigen, der er helt ude af den. Vi overtager hende, og kort derefter kigger jeg tilbage, og så er han væk, siger politiassistent Jesper Sørensen til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Vi vil gerne sikre os, at han har det godt, og høre, hvad han oplevede derude. Jeg kunne se i hans øjne, at han havde været udsat for en voldsom oplevelse. 

Politiet vil gerne i kontakt med manden, der beskrives som mellem 20-30 år, af etnisk dansk oprindelse, og som bar en mørk hue, grøn jakke samt en rygsæk.

- Manden er uden tvivl en helt, som fortjener stor ros. Han må have fortalt om det her til nogen, og vi håber, at de sociale medier kan hjælpe med at finde ham, siger politiassistent Jesper Sørensen fra Københavns Politi.

Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Politi på 114.

Opdatering klokken 17.45: Manden har nu henvendt sig til politiet. Han havde set en af de historier, der har været i medierne (måske vores). 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik