Helsingør får ny topledelse

Byrådet udpegede i aftes på et hemmeligt møde en ny slankere direktion. Kommunaldirektøren har sagt op ifølge Frederiksborg Amts Avis.

På et ekstraordinært lukket byrådsmøde i aftes, besluttede et enigt byråd, at den kommende ledelse i kommunen skal varetages af fire direktører.
Helsingørs kommunaldirektør gennem 27 år, Flemming Jensen, har samtidig valgt at fratræde. Fra den 1. juni overgår han til en stilling som kommitteret for Kulturområde Helsingør. Den stilling har han til udgangen af juli 2013.
Den nye direktion kommer til at bestå af tre nuværende direktører. Anders Mørk Hansen, Bjarne Pedersen og Birgitte Qvist-Sørensen fortsætter således, mens der »så vidt muligt findes anden passende beskæftigelse til de af de nuværende direktører, som ikke skal være direktører i den nye organisation«, som det hedder i den pressemeddelelse, kommunen udsendte sent i aftes.
Hermed har Helsingør Kommune taget det første skridt i retning af at indføre en ny og slankere direktionsmodel. Det betyder samtidig, at vejen nu er banet for, at kommunens fagforvaltninger kan nedlægges. I stedet vil de eksisterende afdelinger blive samlet i større centre, med centerchefer, der refererer til den nye direktion. Når centrene er etableret, vil der samtidig være sket en reduktion i det næste ledelseslag, som i dag består af i alt 27 afdelingschefer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik