Helsingør slår FCN og henter årets første sejr

Med et mål i slutningen af kampen vandt Helsingør over FC Nordsjælland og sikrede sig forårets første sejr.

Nicolas Mortensen scorede kampens eneste mål, da FC Helsingør søndag aften leverede en stor overraskelse og hjemme vandt 1-0 over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Sejren var Helsingørs første i ligaen i 2018, efter at den seneste sejr i ligaen kom 9. december, da Lyngby blev slået 2-1.

Trods sejren slutter Helsingør som nummer 14 i grundspillet og skal i nedrykningsspillets pulje 1 op mod Hobro IK, AGF og Silkeborg.

Med nederlaget tabte FC Nordsjælland et stort skridt i guldjagten, og afstanden op til førerholdet, Brøndby, er nu på ti point.

Søndagens sejr blev sikret i slutningen af anden halvleg, da Helsingør-angriberen Nicolas Mortensen efter 78 minutter blev spillet fri af angriber-kollegaen Douglas og sikkert scorede i et tomt mål.

Begge angribere voldte FCN-defensiven store problemer kampen igennem, og inden scoringen havde begge hold haft skud på træværket.

Først bragede udeholdets Mikkel Rygaard bolden på trekanten, inden hjemmeholdets Douglas fire minutter senere ramte gæsternes stolpe.

FCN's spil var langt under standard på banens hårde underlag, og udeholdet leverede fejlafleveringer på stribe i opgøret.