Helsingør fyrer cheftræner: "Jeg er ked af det på alles vegne"

FC Helsingør har mandag fyret cheftræner Peter Feher. Scouten Omid Namazi er blevet forfremmet til at varetage trænerposten.

Ovenpå en resultatmæssig utilfredsstillende periode har FC Helsingør besluttet at stoppe samarbejdet med cheftræner Peter Feher.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Helsingør-direktør Janus Kyhl har været med til at tage konsekvensen af de skuffende resultater i første division. Senest tabte Helsingør søndag med 1-2 på hjemmebane til bundholdet Thisted FC.

– Det er meget ærgerligt. Vi har oplevet en dybt professionel og engageret indsats fra Peters side, og kigger vi på vores træningsmiljø og stabens arbejde, så har han gennem sin korte periode i klubben løftet dette helt enormt.

- Men vi bliver også nødt til at kigge på resultaterne, og her har det simpelthen ikke været godt nok.

- Man kan altid diskutere hvor ansvaret ligger, men i en fodboldklub er det nu engang placeret på cheftrænerens skuldre, siger Janus Kyhl til klubbens hjemmeside.

quote Det er ærgerligt, og jeg havde stadig troen på, at det kunne lykkes, men sådan er gamet jo

Peter Feher, nu forhenværende cheftræner i FC Helsingør

Spillere må kigge sig selv i spejlet

Helsingør-direktøren påpeger samtidig, at der hviler et stort ansvar på spillerne efter de mange nederlag, som klubben har indkasseret.

- Jeg forventer dog også, at vores spillere kigger sig selv grundigt i spejlet og hanker op i deres stolthed i resten af sæsonen. 

- Peter og hans arbejde har været enormt vellidt blandt vores spillere og stab, og den bedste måde de nu kan betale tilbage til ham på, er ved at gå ud og sikre klubbens forbliven i NordicBet Ligaen.

Peter Feher er da også tydeligt skuffet.

- Jeg er ked af det på alles vegne over, at vi ikke fik de point, vi burde have fået. Det er ærgerligt, og jeg havde stadig troen på, at det kunne lykkes, men sådan er gamet jo, siger han til klubbens hjemmeside, hvor han sender en sidste hilsen til klubben og dens fans.

- Jeg ønsker alle held og lykke i de sidste kampe i sæsonen og med hele missionen. Jeg er sikker på, at det nok skal ende godt, siger han.

Chefscout forfremmes

Cheftrænerposten vil blive varetaget i resten af sæsonen af FC Helsingørs chefscout i USA, Omid Namazi.

Omid Namazi har senest trænet den iranske topklub Zob Ahan SC, og har været cheftræner for det amerikanske U18-landshold, assistenttræner for det amerikanske U20-landshold samt assistenttræner for det amerikanske kvindelandshold. Namazi var derudover assistenttræner under Carlos Quieroz, da spanieren kvalificerede Irans landshold til VM i Brasillien i 2014.

Ud over Peter Feher fortsætter resten af staben uændret.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik