Haraldsson kalder BIF-metoder 80'er-agtige

Hermann Haraldsson returnerer kritikken fra BIF-næstformand Benny Winther, hvis udsagn han ikke forstår.

Når Brøndby IF's næstformand i bestyrelsen, Benny Winther, kræver, at klubbens ny administrerende direktør skal undgå synlighed i medierne, er det forældet og forkert.      Det mener tidligere direktør i klubben Hermann Haraldsson. 

- Det fortæller mere om, at Benny Winther stadig sidder fast i 80'erne. For det er altså en del af jobbet i Brøndby at være synlig i medierne, siger Hermann Haraldsson til DR Sporten.
     
Benny Winther har givet udtryk for, at klubbens tre seneste direktører Hermann Haraldsson, Frank Buch-Andersen og Ole Palmå var lidt for flittige foran de åbne mikrofoner.
     
Jobbet kræver, ifølge Benny Winther, at man holder en anonym figur og passer de interne ting i klubben.
     
Det er Haraldsson helt uenig i:
     
- Jeg ved ikke, om han selv er klar over, at han er i en moderne virksomhed. Da jeg talte med den headhunter, der stod for rekrutteringen af mig i Brøndby, lagde han meget vægt på, at en stor del af jobbet er at være synlig i offentligheden.
     
Hermann Haraldsson blev fyret i august 2009, og efter ham er både Frank Buch-Andersen og Ole Palmå kommet til - og forsvundet igen.
     
Klubbens ny direktør hedder Jan Lockhart, og han kommer fra Kuoni Danmark, som blandt andet tæller rejseselskabet Apollo rejser.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik