Har du husket at sikre din postkasse?

Næsten hver 10. hus har inden for de seneste tre år fået sprængt postkassen i forbindelse med nytår. Her får du fire gode råd til at sikrer din postkasse.

Det er ikke alle, der affyrer fyrværkeri på den korrekte facon. Hvert år finder masser af fyrværkeri ned i postkasser, hvor det kan forvolde stor skade. Heldigvis er folk blevet bedre til at sikre deres postkasser i forbindelse med nytåret, det viser en undersøgelse som TNS Gallup har lavet for Gjensidige Forsikring og Nykredit Forsikring.

Analysen viser desværre også, at det er ligeså mange som sidste år, der får deres postkasse ødelagt.

- I forbindelse med nytår ser vi desværre ofte flere skader på både personer, ting og hjem. Men det har altid undret mig, at nogle få mennesker helt overlagt vælger at ødelægge andres ejendom med fyrværkeri og hærværk. Heldigvis er der i år mange, der vil gøre noget særligt for at undgå, at deres postkasser bliver ødelagt henover nytåret, siger Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic i Gjensidige Forsikring.

I 2014 var der 46 procent af de adspurgte som ikke ville gøre noget for at sikre deres postkasse, det tal er i 2015 faldet til 38 procent.

- Der skal ikke meget til, hvis man vil undgå at ens postkasse bliver splittet ad af fyrværkeri. Derfor er det meget positivt, at flere og flere vælger at gøre noget ved problemet. Men i sidste ende er det vigtigste, at dem der udøver hærværk forstår, at det ikke er i orden, siger Kim Rud-Petersen.

Sådan sikrer du din postkasse:

1- Afmontér postkassen hvis det er muligt

2 - Luk brevindkastet til med et bræt, tape eller lignende.

3 - Fyld vand i bunden af postkassen, så fyrværkeriets lunte stopper med at brænde. Vær dog opmærksom på, at nogle kanonslag ikke stoppes af vand.

4 - Åben postkassen helt op, så man ikke kan smide fyrværkeri i den.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik