Har du gavekort til Fætter BR? Det skal du gøre

Der er godt nyt til de kunder, der er brændt inde med gavekort til Fætter BR og Toys"R"Us.

Gavekort, der er købt i december, kan nu godt refunderes, selvom konkursramte Top-Toy ellers meldte anderledes ud fredag, da konkursen ramte.

Derudover præciserer selskabet bag Fætter BR og Toys"R"Us i en pressemeddelse, at man også kan bruge gavekort til at købe varer for i butikkerne frem til den 31.12.

Gavekort udstedt i forbindelse med tilbagelevering af varer som et tilgodebevis, vil kun kunne bruges til køb af andre varer, og kun hvis tilbageleveringen af varen og udstedelsen af gavekortet er sket efter den 30. november 2018.

Konkursboet beklager forvirringen, der er opstået blandt andet på grund af forvirring omkring de tekniske forhold i forbindelse med gavekortenes udstedelse, lyder det i pressemeddelelsen.

Ønsker man at få pengene retur, skal man dog ikke møde op i en af de åbne butikker.

DISSE BUTIKKER HOLDER ÅBENT ÅRET UD

I alt holder 53 butikker åbent i Norden indtil nytår, men her får du et overblik over de butikker, der er åbne i Lorryland.

 

BR Rødovre

BR Frederiksberg Centret

BR Ro’s Torv, Roskilde

TOYS R’ US Tåstrup

TOYS R’ US Rødovre

TOYS R’ US Gentofte

TOYS R’ US Field’s

Derimod skal man sende billeder af gavekortet og en kvittering, så man kan se datoen for købet. Det skal sendes til konkursboets kurator på mailadressen toptoy@gorrissenfederspiel.com 

I mailen skal man angive navn og bankkonto, og herefter vil beløbet blive refunderet.

Gavekort, der er købt før december, er stadig værdiløse.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik