Han slår Agger og bliver årets Brøndby-spiller

Årets spiller i Brøndby blev venstrebacken Riza Durmisi, som tidligere i år fik debut på A-landsholdet.

Brøndby kårede sent lørdag aften årets spiller, og denne gang var de nominerede Daniel Agger, Lebogang Phiri og Riza Durmisi.

Og det var sidstnævnte, der kunne lade sig hylde blandt de mange fremmødte til årsfesten på Brøndby Stadion.

Frivillige trænere og ledere havde stemt på den spiller, der havde gjort størst indtryk på dem og været vigtigst for Brøndby i løbet af året.

Durmisis karriere tog for alvor fart i år med solide præstationer for Brøndby, men også på det danske landshold, hvor den 21-årige venstreback fik debut nu har spillet syv A-landskampe.

Det var en taknemmelig Durmisi, som i sin takketale gav æren for prisen til sin far.

- Jeg vil først og fremmest dedikere prisen til min far, som har støttet mig hver eneste dag og presset mig til at blive den fodboldspiller, jeg er i dag. Selv om der har været op- og nedture, har min far altid støttet mig.

- Jeg er utrolig stolt og glad. Jeg havde slet ikke regnet med det. 2015 har været et rigtig godt år for mig med en masse positive overraskelser som eksempelvis min debut på landsholdet, siger Durmisi til klubbens hjemmeside.

- Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap af alt det arbejde, jeg har lagt i 2015. Folk, der kender mig, ved også, hvor hårdt jeg har arbejdet for det. De ved, hvor meget det betyder for mig.

- Men jeg kunne selvfølgelig ikke have klaret det uden mine fantastiske holdkammerater og trænerteamet. Det er en kæmpe ære at få sådan en pris, siger han.

I det fornemme selskab findes der allerede prominente navne som Michael Laudrup, Lars Olsen, Kim Vilfort, Jes Høgh, Ole Bjur, Allan Nielsen, Ebbe Sand, Peter Schmeichel, Johan Elmander og Per Nielsen.

Endnu har Daniel Agger til gode at vinde prisen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik