Halsnæs: Endnu mere stålmand

Det ligger nu fast, efter at Halsnæs Kommune har indgået en samarbejdsaftale med DGI Nordsjælland om afviklingen af Frederiksværk Stålmand 2016.

Stålmanden løber af stablen den 3.-4. september 2016, og der bliver åbnet for tilmeldinger allerede i februar 2016, når det er afklaret med forretningslivet i Frederiksværk bymidte, hvilken dag der egner sig bedst til henholdsvis Stålmanden og et børnetriatlon med kortere distancer.

200 voksne motionister og atleter deltog i Frederiksværk Stålmand i 2015, og ca. 100 børn var tilmeldt børneudgaven, som dagen forinden blev afviklet i området omkring svømmehallen og Maglehøj. I år er det ambitionen at gøre arrangementet endnu større.

- Jeg er glad for, at vi i år får DGI Nordsjælland som løbsarrangør. DGI’s erfaringer med større løbsafviklinger, og deres tætte partnerskab med lokalt idrætsliv, ser vi som en stor styrke i forbindelse med at få Stålmanden til at indfri de ambitioner, vi i udvalget har for events af denne slags,  siger Helge Friis, formand for Udvalget for Vækst og Erhverv i Halsnæs Kommune.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere