Håndboldklub kæmper stadig deres livs kamp for overlevelse

10. januar var der krisemøde i Nordsjælland Håndbold, som er truet af lukning. Men hullet i pengekassen er stadigvæk ikke lukket.

Nordsjælland Håndbold kæmper stadig en hård kamp for overlevelse.

For to uger siden holdt klubben en skæbnesvangert stormøde i Hillerød i håbet om at finde de tre millioner, som klubben mangler for at kunne køre rundt.

Her fik de tilsagn om 600.000 kroner. Men på trods af det, hungrer klubkassen stadig efter flere penge, før de er sikret, skriver Ritzau.

Mange kontakter ude

quote Vi har ikke et overblik endnu, men jeg kan sige så meget, at vi ikke er kommet i mål endnu.

Jørgen Simonsen, formand, Nordsjælland Håndbold

Sponsorater, pengeindsamling, salg af anparter og andre tiltag. Klubben har i den grad kastet snører ud for at overleve.

- Vi har ikke et overblik endnu, men jeg kan sige så meget, at vi ikke er kommet i mål endnu. Vi håber stadig på det, og vi har mange kontakter ude, siger formand i Nordsjælland Håndbold, Jørgen Simonsen, til Ritzau.

Nordsjælland Håndbold, som spiller i herrehåndboldens bedste række, er særligt ramt på sponsorsiden. Klubben har nemlig været uden hovedsponsor, siden deres aftale med GF Forskring udløb ved udgangen af sidste sæson.

- Vi prøver at kontakte forskellige virksomheder, hvor vi mener, at de kunne få noget ud af det. Jeg har prøvet at dreje den over på, at virksomheden jo skal være populær at være ansat i, og at de kan tilbyde medarbejderne et gode i at komme til håndbold, siger Jørgen Simonsen til Ritzau.

Kommune støtter med 100.000 kroner

Også fra kommunal side forsøger man at komme klubben til undsætning. 

Håndboldklubben har nu fået en håndsrækning fra Helsingør Kommune, hvor et enigt idræts- og fritidsudvalg giver ekstra ordinær hjælp til klubben i form af et engangsbeløb på 100.000 kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Til stormødet i Hillerød for to uger siden havde udvalgets formand Jens Bertram (K) samt næstformand Betina Svinggaard (S) ifølge avisen givet noget nær en lovning på, at kommunen var klar med beløbet.

Men de 100.000 kroners støtte er endeligt besluttet på udvalgets seneste møde

Helsingør Kommune er i forvejen sponsor af Nordsjælland Håndbold igennem et såkaldt 'guldpartnersponsorat', som koster 250.000 kroner om året

Overblik på vej

Mange bække små har dog endnu ikke ført Nordsjælland Håndbold i mål.

Formanden vil ikke fortælle, hvor meget klubben mangler for at kunne køre videre.

- Nej, det kan jeg ikke, siger Jørgen Simonsen til Ritzau.

- Vi skal mødes omkring månedsskiftet og skabe os et overblik og se på, om vi forventer at kunne komme i mål frem til 30. juni med regnskabet.

 

Hør her hvordan det lød til stormødet d. 10. januar:

Krisemøde her til aften i FrederiksborgCentret.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik