Guldsmed smed bog efter bevæbnede røvere

En bog skræmte bevæbnede røvere på flugt i Hundige. Politiet efterlyser fire mænd, der skød under flugten.

Fire maskerede røvere - to med pistoler - var lette at skræmme væk, da de stormede en guldsmedeforretning klokken 11 onsdag i shoppingcentret Waves - der tidligere hed Hundige Storcenter.

Røverne knuste to glasmontre, men fik så den 49-årig indehaver af guldsmedeforretningen og en medarbejder på nakken.

- Indehaveren satte sig til modværge ved at kaste en bog efter røverne, hvorefter de alle fire hurtigt forlod butikken, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- En anden medarbejder, der havde opholdt sig i baglokalet, løb efter røverne i retning mod udgangen, men blev truet med en pistollignende genstand. Kort efter truslen skød den ene røver op i loftet under flugten.

- Indehaveren blev så påvirket af truslerne, at politiet måtte tilkalde en ambulance til at køre ham til kontrol og eventuel krisebehandling på skadestuen, oplyser politiet.

De fire røvere flygtede på to knallerter efter røveriet.

- Fire personer flygtede på to knallerter efter at have røvet guldsmeden. Vi har fundet knallerterne, og nu leder vi efter gerningsmændene, sagde Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi kort efter røveriet.

Tre af røverne beskrives som mænd, formentlig af anden etnisk oprindelse end dansk, 185-195 centimeter høje, muskuløse og iført mørkt tøj. Den sidste beskrives som mand, formentlig anden etnisk oprindelse end dansk og iført en lys jakke. Alle var maskerede med mørke hætter.

Ingen personer kom til skade af skuddet under flugten. Udbyttet fra røveriet er endnu ikke opgjort.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik