Groft røveriforsøg: Tankpasser truet med slagterkniv

Politiet efterlyser vidner til et røveriforsøg mod en tankstation i Solrød Strand. To mænd med en slagterkniv truede en ung, kvindelig ekspedient.

To mænd forsøgte tirsdag aften kort før klokken 22 at røve denne tankstation på Janesvej i Solrød Strand. Bilen på dette billede har ikke noget at gøre med røveriet. Foto: Google maps - Street View

To røvere jagede tirsdag aften en skræk i livet på en ung, kvindelig ekspedient på en tankstation på Janesvej i Solrød Strand.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport indløb der klokken 21.58, kort før tanken skulle til at lukke, en anmeldelse om, at to mænd havde forsøgt at true sig til kassebeholdningen med en slagterkniv.

Politiet skriver i døgnrapporten, at dørene til butikken er lukket om aftenen, så de skal åbnes af medarbejderen. Men det havde de to røvere dog tilsyneladende taget højde for.

Signalement af de to røvere

A: Mand, 25-30 år, Brun hudfarve, mulat, markerede buskede øjenbryn. Talte dansk med accent. Var iført sort jakke, grå bukser og sorte kondisko med hvide såler og hvid markering. Bevæbning: Slagterkniv
 

B: Mand, 18 år, Ikke etnisk dansker af udseende, brun hudfarve, mulat, almindelig kropsbygning. Var iført mørk dynejakke, mørkegrå bukser, hvide sko med røde snørebånd. Sort hue med lyst logo, lyseblå halsedisse, samt hvide handsker.

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi 

Hit med pengene

Den ene af de to mænd kom således først hen til døren uden maskering, hvilket fik den 20-årige kvindelige ekspedient til at lukke ham ind.

Herefter fulgte så den anden mand, som var maskeret med en hue og en halsedisse foran munden. Han havde en stor slagterkniv i den hånd og en plasticpose i den anden hånd og sagde, at hun skulle give ham pengene.

Læs også Hun sov i skrotbiler om natten og var butikstyv om dagen: - Jeg lavede 100.000 på en god dag

Trykkede på overfaldsknap

Ekspedienten var dog forinden blevet mistænkelig over de to mænds adfærd, og hun havde derfor trykket på overfaldsknappen.

Hun sagde, at hun ikke kunne åbne kassen, og at politiet var på vej, hvilket fik de to røvere til at flygte fra stedet uden udbytte i retning mod Litorinavej.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, som forsøgte at finde frem til de to gerningsmænd. Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til de to røvere.

I den forbindelse vil Lokalpolitiet i Køge gerne høre fra vidner, der har bemærket noget i forbindelse med røveriet, eller som har set de beskrevne personer flygte fra stedet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik