Gribskov opsiger Attendo: "Vi har behov for en frisk start"

Det omdiskuterede plejefirma Attendo er fortid i Gribskov Kommune. Det har byrådet besluttet i et møde mandag aften.

Når kalenderen nærmer sig 2020 er Attendo helt fortid i Gribskov.

Det har byrådet vedtaget ved et møde mandag aften, hvor kommunen har valgt at opsige kontrakten med plejefirmaet, som har været hovedleverandør af hjemmeplejen de sidste fire år i kommunen.

Opsigelsen kommer ifølge borgmester Anders Gerner Frost fra NytGribskov fordi kommunen har brug for en frisk start i hjemmeplejen. 

- Gribskov Kommune har behov for en frisk begyndelse med et nyt udbud af hjemmeplejen. Derfor vil vi bruge tiden frem til kontraktopsigelsen på grundigt at undersøge, hvordan vi løfter kvaliteten i hjemmeplejen og tilbyder borgerne en endnu bedre og mere robust hjemmepleje fremover, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Og mens Attendo skal Attendo forberede sig på ikke at have kontrakt med kommunen længere, så håber Pia Foght, soc.dem., som er formand for Ældre, Social og Sundhed i Gribskov, at der fortsat kan være brug for medarbejderne.

- De er dygtige medarbejdere, og der vil sandsynligvis være brug for dem, når det nye udbud er overstået. Vi forventer blandt andet at oprette en kommunal hjemmepleje-enhed, hvor der bliver behov for medarbejdere, siger formanden i en pressemeddelelse.

Borgmester Anders Gerner Frost siger til aften til TV 2 Lorry, at Attendo naturligvis ikke er udelukket fra at deltage i et nyt udbud, da alle jo kan deltage, men at kommunen vil holde et skarpt øje med både kvalitet og pris.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik