Gribskov kommune laver budgetaftale

Den største post i budgetaftalen for Gribskov Kommune er 100 millioner kroner til en ny skole i Gilleleje. Desuden afsætter kommunen penge til udvikling af både kommunes hovedbyer og de små samfund.

I 2017 begynder byggeriet af en ny skole i Gilleleje. Den er der afsat 100 millioner kroner til i årets budgetaftale i Gribskov kommune.

Desuden er der afsat 2,1 millioner kroner til udvikling og en arkitektkonkurrence til nye boligformer i Helsinge og Gilleleje samt 1,5 millioner kroner næste år og 2017 til nye idéer, som udvikler lokalsamfund og erhvervsliv.

- Det handler om, at vi får vores små landsbysamfund til at vokse samtidig med, at vi satser på byudvikling i vores hovedbyer, Helsinge, Gilleleje og Græsted, siger borgmester Kim Valentin.

Budgetaftalen er indgået mellem Venstre, Dansk Folkeparti, Nyt Gribskov og Socialdemokratiet. Den indeholder også penge til børne- og ældreområderne samt hjælp til ledige over 30 år.

- På økonomisiden har vi et sundere resultat, end vi plejer at have, så jeg er stolt af, at det er lykkedes for de fire partier at lave så ansvarlig en budgetaftale, siger borgmesteren.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik