Gravid Badehotel-stjerne skal afløses i forestilling

32-årige Amalie Dollerup venter sit første barn.

Om ganske kort tid har Folketeatret i København premiere på musicalen Mød mig på Cassiopeia. I hovedrollen som musen Polyhymnia står Amalie Dollerup. 

Og når tæppet går og musikken begynder at spille, er det ikke kun sommerfugle skuespilleren har i maven. Hun venter nemlig sit første barn og skal senere på året afløses i rollen. 

- Vi glæder os virkelig meget til at møde det fine, lille menneske, og vi kan næsten ikke vente til det bliver sommer. Jeg har det heldigvis rigtig godt og nyder prøverne på vores skønne Mød mig på Cassiopeia. Jeg kommer til at spille rollen som Polyhymnia så længe min graviditet tillader det, siger Amalie Dollerup i en pressemedelelse. 

Amalie Dollerup, kan nu fortælle den glædelige nyhed, at hun og hendes mand Andreas Jebro venter deres første barn til juni.
Amalie Dollerup, kan nu fortælle den glædelige nyhed, at hun og hendes mand Andreas Jebro venter deres første barn til juni.
Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Karin Nordly-Holst overtager rollen som Polyhymnia efter Amalie Dollerup. Hun har tidligere spillet i  Folketeatrets opsætning af Frøken Nitouche i sæson 16/17, hvor hun spillede hovedrollen som netop Frk. Nitouche.

Mød mig på Cassiopeia får premiere på Store Scene på Folketeatret i Nørregade den 31. januar 2019.

Her spiller forestillingen til og med den 3. marts, hvorefter forestillingen drager på danmarksturne fra den 14. marts til den 24. maj 2019.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

skøjtepige

Skøjtebaner lukker overalt, men her åbner en ny - af plastik

Roskilde Badet, svømmehal

playSkandaleramt svømmehal blev dobbelt så dyr og forsinket: Nu skal sagen kulegraves

Hillerød Madmarked

Nyt madmarked på vej: "Det er, hvad folk vil have"

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere