Gratis familienetværk åbner snart på Frederiksberg

Gratis tilbud til udsatte familier på Frederiksberg, hvor man komme til fællesspisning og deltage i aktiviteter for både børn og voksne.

Fællesskab, fællesspisning, rådgivning og aktiviteter for både børn og voksne skal hjælpe hårdt ramte familier på Frederiksberg.

Familier, som kæmper med eksempelvis psykiske problemer, dårlig økonomi, misbrug eller andre udfordringer, bliver mødt med åbne arme og varme knus i et fællesskab med andre familier.

Sådan lyder det fra det nystartede familienetværk på Frederiksberg, 'Familienetværket Filippavej', som er et nyt samarbejde mellem Københavns Frikirke og Blå Kors Danmark.

Og tilbuddet er gratis for de udsatte familier, når det starter op fra den 12 februar, og hvor man mødes hver tirsdag i ulige uger fra kl. 16.00 til 19.00 i Københavns Frikirkes lokaler på Fillipavej 3 på Frederiksberg

- Vi vil gerne hjælpe udsatte familier på Frederiksberg og omegn. Alle mennesker kan blive ramt af ting i livet, som gør hverdagen uoverskuelig. Så kan det være en stor hjælp, at nogen vil lytte og vise omsorg og forståelse - og servere et måltid mad, fortæller Helle Nisgaard Aaen, der er leder af Familienetværket Filippavej i Københavns Frikirke.

Skal komme og føle sig hjemme

Familienetværket er tænkt som et frirum fra en presset hverdag, hvor det handler om nærvær, omsorg og fælleskab.

- Vi håber, at familienetværket kan blive et pusterum, hvor familier, enlige, alene-forældre eller andre kan komme og føle sig hjemme og blive set og accepteret, som de er. Der skal både være plads til grin og dybe samtaler og masser af hygge, siger Helle Nisgaard Aaen.

Hos Blå Kors er man meget glade for samarbejdet. Det er et koncept, der allerede kører i 11 andre byer fordelt i det meste af landet, hvor lokale kirker samarbejder med Blå Kors Danmark.

- Vi har en stor forkærlighed for arbejdet blandt familier og børn, der har brug for ekstra støtte og gode oplevelser. Både for at skabe glæde og frirum, men også med henblik på at skabe forandring der, hvor der er behov for det, siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik