Græsted har Danmarks dyreste bolig

Der er biograf, vinkælder, swimmingpool og overdækket ridebane.

Haregabgaard er den dyreste bolig til salg herhjemme lige nu.

Det skriver Boliga.

Den ligger ved Græsted i Nordsjælland og er netop blevet udbudt offentligt til salg til en pris på 85 millioner kroner. 

Hovedhuset er, inklusiv kælder, 720 kvadratmeter, så der er nok plads at brede sig på. Det er 15 år gammelt og opført i nyklassicistisk stil. 

Se flere billeder af ejendommen her. 

Boligen rummer luksusbadeværelser, egen biograf, vinkælder, swimmingpool, firelænget staldbygning og overdækket ridebane.

Med en pris på 85 millioner kroner, er ejendommen lige nu Danmarks dyreste ejendom på det officielle marked, skriver Boliga. Ejendommen er til salg hos mæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen. 

- Det er absolut en af de mest eksklusive og gennemførte ejendomme, vi nogensinde har haft på markedet. Ejendommen er skabt med en glødende passion for heste - og resultatet er intet mindre end Danmarks mest eksklusive hesteejendom, siger Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.dk 

Meget plads til dyrene

Ejendommen ligger nær Esrum Sø og er omringet af mark og skov.

Og så er der rigelig plads til heste med en 5.100 kvadratmeter stor staldbygning, der blandt andet rummer 27 hestebokse, saddelrum og en lounge - hvor man kan følge med i udfoldelserne på ridebanen.

Ifølge Boliga har boligmarkedets førsteplads hidtil tilhørt en stor liebhaver-villa i Lyngby blot få huse fra statsministerens officielle embedsbolig, Marienborg.

Prisen på Lyngby-palæet, der har været til salg i en måneds tid, er 17 millioner kroner lavere end den nye højdespringer - og lyder således på 68 millioner kroner.

Se salgsopstillingen her. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik