Gorm efterlod mange juletræer vandrette

Mange juletræer bukkede under, da nattens kraftige storm Gorm fejede henover Hovedstadsområdet.

Med vindstød på helt op til 46 sekundmeter er nattens storm blandt de kraftigste, siden DMI begyndte at navngive storme. Ingen personer kom til skade, da Gorm enkelte steder pustede sig op til at være en orkan. Ifølge Ritzau blev Nordsjælland og Midtjylland hårdest ramt.

Se flere billeder fra stormen på Localeyes

Dog ser mange træer og juletræer her dagen derpå lidt anderledes ud. Mange ligger vandret som følge af den kraftige vind. På Græsted Torv blev byens juletræ revet op af jorden. Juletræet var ifølge Lokalavisen Gribskov støbt fast i beton, men det generede ikke stormen, der rev både juletræ og beton op af jorden.

I Egedal Centret i Stenløse knækkede juletræet som en tændstik, samme skæbne led juletræet foran Gribskov Rådhus. Også Helsinge Gågades juletræ knækkede i den kraftige vind.

(Billedet af juletræet i Egedal Centret er indsendt af Casper Kløve Jensen)

På Frederiksberg havde man valgt at lægge det 19 meter høje juletræ ned på forhånd, for netop at undgå at stormen skulle brække det midt over. Frederiksberg Rådhus oplyser til TV 2 Lorry i dag, at man venter med at rejse juletræet til vinden har lagt sig yderligere. Juletræet foran Frederiksberg Rådhus bliver rejst igen tirsdag.

Læs også: 10 gode råd - det skal du gøre efter stormen

Casper Kløve Jensen har indsendt dette billede af juletræet i Egedal Centret.
Casper Kløve Jensen har indsendt dette billede af juletræet i Egedal Centret.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik