Golfspiller fra Køge i bedring efter lynnedslag

Den 17-årige Nicolai Pyndt Andersen fra Køge er i bedring, efter at han fredag eftermiddag blev ramt af et lyn på en golfbane i Tyrkiet, hvor han var på golftur sammen med en gruppe elever fra Oure Idrætsefterskole, skriver DAGBLADET Køge.

Ved lynnedslaget blev den 17-årige alvorligt forbrændt over hele kroppen og fik i følge flere nyhedskilder hjertestop i ambulancen på vej mod hospitalet, men det lykkedes dog lægern at genoplive ham.
- Vi ved, at hans tilstand er stabil, og at det går den rigtige vej. Situationen er den, at han ligger i kunstigt koma og vil blive vækket i dag, siger forstander på Oure Idrætsefterskole, Ole Hjorth.
Ole Hjorth fortæller, at drengens forældre nu er fløjet til Tyrkiet, hvor de andre elver på den 14 dage lange golfrejse nu modtager krisehjælp.
I Køge Golfklub hørte man først her til morgen, at det var et af klubbens egne medlemmer, der blev ramt af lynet i fredags i Tyrkiet.
- Det er en tragisk begivenhed, som vi indtil videre kun har hørt om fra medierne, siger forretningsfører i Køge Golfklub, Bjarne Petersen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik