Golfanlæg kaldes ren tivolisering

Det pompøse golfanlæg The Scandinavian Golf Club er kommet i modvind, efter at en lokalafdeling af Danmarks Naturfredningsforening har klaget over klubbens kunstige, motordrevne vandfald, 360 grader videoovervågning, ståltrådshegn og massive skydelåger med pigge på toppen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. Se mere om sagen i vores 19:30-udsendelse 8. november.

Alf Blume fra Danmarks Naturfredningsforening udtaler til avisen, at der med vandfaldene er tale om en ren tivolisering af det smukke naturområde, og at vandfaldene erstatter rigtig natur, der har levesteder for flere beskyttede dyrearter.
     
Fra The Scandinavian Golf Clubs side afviser Lars Peter Wilhelmsen alle klager, og han mener ikke, at lokalplanen er overtrådt.

Alf Blume har nu rettet henvendelse til Allerød Kommune for at få hjælp.

- Jeg håber, at Allerød Kommune træder mere aktivt ind i kampen for at åbne områdets naturværdier helt for alle borgere, som det var forudsat i regionplan, lokalplaner og købsaftaler. Det var en klar forudsætning for, at Danmarks Naturfredningsforening undlod at rejse en fredningssag på området, siger han.

     

   

     


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik