Gør klar til grill-tennis! TV 2 Lorry på vej ud i sommerlandet

Tv 2 Lorry besøger sommerens fester og begivenheder - og så introducerer vi en helt ny sportsgren.

Sommeren er over os. Livet foregår i stigende grad uden døre - på strande, i haver - i parker, på torve og pladser. Og med sommeren kommer også en hel perlerække af spændende begivenheder, festivaler og fester rundt om i Lorryland. Mange af dem får besøg af TV 2 Lorry, når vi fra fra den 11. maj rykker ud i sommerlandet for at forælle, hvad der foregår her og nu.

Det er byfester, havnefester, vikingespil og festivaler, der får besøg af os - vi dykker ned midt i begivenheden og sender direkte - både i vores hovedudsendelse klokken 19.30 - men også i de korte udsendelser tidligere på dagen.

Vi præsenterer: Grilltennis

Og både i løbet af eftermiddagen og mens vi sender kan du opleve sommerens nye, brandvarme og supersmarte sportsgren: Grilltennis. For når vi kommer til byfester og arrangementer rundt om i sendeområdet - så kommer vi ikke tomhændende - grilltennis er den gave, vi har med til jer.

Et tomandshold skal sammen - og med tre slag - placere en lille bold i en kop, der står nede i en kuglegrill. (Det er langt sværere end det lyder - og det er vildt sjovt.!)

Der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med sporten - og så kan man stille op i Glorry Cup, hvor de rigtigt dygtige og meget stilsikre spillere mødes i intens dyst. Vinderen af fredagens turnering går videre til den store finale, der afvikles på Rådhuspladsen i København 17. august.

Du kan læse flere detaljer om grilltennis - og om hvordan du deltager - her.

Men inden det kommer så langt, så har Lorry sommeren over - fredag efter fredag - besøgt en lang række byer og arrangementer. Se bare her:

Sommerens turnéplan

11. Maj Copenhagen Night Cruise, Kastrup
18. Maj Træskibsdage, Helsingør Havn
25. Maj RØST festival, Køge
1. Juni Hillerød Slotssø Byfest, Hillerød
8. Juni Roskilde Dyrskue, Roskilde
15. Juni Rødovre Byfest, Rødovre
22. Juni Frederikssund Vikingespil, Frederikssund
29. Juni Byfest, Store Heddinge
6. Juli Hundested Havnefest, Hundested
13. Juli Havnebadet, Islands Brygge
20. Juli Musik i Lejet, Tisvildeleje
27. Juli Hornbæk Havnefest, Hornbæk
3. August Sagnlandet Lejre, Lejre
10. August Skibby Byfest, Skibby
17. August Copenhagen Pride, v. Rådhuspladsen

I alle byerne møder vi folk, der står bag de arrangementer, der foregår, og vi fortæller selvfølgelig også om den by og det område, vi sender fra. Og så møder vi både de lokale - og dem, der er kørt langt for at være med.

Vi glæder os og håber at se jer - eller at I ser med!

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik