Sådan har vejret været 1. maj i 27 år

Selvom mange måske ikke tror det, så skinner solen som regel, når Fælledparken fyldes 1. maj. I hvert fald hvis man kigger på de seneste 27 år.

Det er 1. maj, og traditionen tro stømmer folk og politikere til Fælledparken i anledning af arbejdernes kampdag. Her benytter mange lejligheden til at sætte sig på medbragte tæpper og nyde en forfriskning - i hvert fald så længe vejret er godt.

Vejrguderne har heldigvis lovet godt vejr i dag, men hvis man kigger på DMI's tal for 1. maj i de seneste 27 år, så har det måske ikke så meget med held at gøre alligevel.

Der har nemlig kun været regn fire ud af de seneste 27 kampdage, og samtidig har solen gennemsnitligt skinnet 8,6 timer.

Store temperatursvingninger

Der er blevet lovet op til 13 grader i dag, og derfor lader dagen temperaturmæssigt til at lægge sig der hvor de fleste 1. maj-dage lægger sig; nemlig mellem 10 og 15 graders varme.

Dog er der også store udsving, både op og ned.

1. maj 1991 har bundrekorden med sølle 7,4 grader, mens temperaturen samme dag to år senere sneg sig op på hele 21,2 grader - noget der godt kan være svært at forestille sig i dag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

julefrokost

Hårdt pressede restauranter: Ni ud af ti julefrokoster i år er aflyst

Gadehavegård, Ibrahim El-Khatib

play”Det er ligegyldigt, at vi er røget af ghettolisten. Skaden er sket”

Bispeparken

playFandt 22 beboere med uddannelse fra udlandet - nu ryger boligområde af ghettoliste

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere