Godt Nytår fra TV 2 Lorry

Året er så småt ved at rinde ud - om få timer bliver 2014 til 2015. Fra alle os på TV 2 Lorry skal der derfor lyde et "godt nytår" til alle jer, der har kigget med i året, der gik.

I forbindelse med nytåret har vi traditionen tro samlet op på det nu snart forgangne år. Det har vi gjort i to såkaldte nytårskavalkader. Dem kan du se her på hjemmesiden - eller i fjernsynet på vores 24-timers-kanal.

Hvornår, vi præcist sender hvad, kan du se under fanen 'programmer' her på hjemmesiden.

Når klokkerne slår og champagnen i aften springer, er det nøjagtigt 25 år siden, vi her på TV 2 Lorry sendte vores første program - et festligt nytårsshow med en masse af datidens berømtheder.

Vi fejrer vores 25 år ved at genudsende programmet nytårsnat kl. 00.00. Det bliver et festligt gensyn med navne som Bodil Udsen, Niels Henning Ørsted Pedersen, Jesper Klein og mange, mange flere.

I nytårsdagene er der - ligeledes som en del af markeringen af de 25 år - mulighed for at få et gensyn med en perlerække af TV 2 Lorrys dygtige medarbejdere gennem tiderne. Det er stationens nu snart forhenværende direktør, Dan Tschernia, der har været TV 2 Lorrys direktør siden begyndelsen, der interviewer de tidligere medarbejdere - der bl.a. tæller Adrian Lloyd Hughes og Mette Vibe Utzon.

Vi håber, du kigger med - også i det nye år.

På gensyn!

Godt nytår.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

svømmehaller collage

Se listen - her er skandale-svømmehallerne

Lynetteholm kystlandskab

Lynetteholm ændrer karakter: Her er de nye planer for det enorme projekt

Stevns Station

141 år gammel togstation skal flyttes

Jacob Gowland Jørgensen

playFamiliefar trodsede rejsevejledninger: - Jeg har brug for at komme væk fra hverdagen

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere