Gik du glip af Oscar - nu kan du se Bodil i biffen

Lokale biografer viser Bodilfesten direkte på det store lærred

Skuespillere i deres stiveste puds, blitzende kameraer - og overrækkelser af statuetter, der måske ikke er udtryk for den mest smagfulde kunst - men i hvert fald udtryk for stor anerkendelse.

Sådan er oscarfesten, der løb over danskernes TV-skærme natten til mandag - og sådan er det også med den lidt mere afdæmpede danske Bodilfest. Og nu kan du se den - næsten som var du der selv.

Det er Danske Filmkritikere, der står for Bodilfesten, og de har besluttet at gøre Bodilfesten til en landsdækkebde begivenhed, og arrangementet sendes i et stort antal lokale biografer.

 

I TV 2 Lorrys sendeområde gælder det Tisvilde Bio, Dragør Bio og Ishøj Bio. De transmitterer lørdag aften prisoverrækkelsen, som foregår på Bremen Teater i København. Her bliver scenen fyldt med statuetter, skuespillere - og ikke mindst takkketaler. Glamour for alle pengene.

Det er 69. gang, den danske kritikerpris uddeles, og nomineret i kategorien bedste film er blandt andet Krigen (Der jo ikke vandt i Hollywood), Under Sandet, idealisten og Sommeren ´92.

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik