Gigantisk lottogevinst lever stadig

Supertallet matchede nok engang ikke med vindertallene, og den trecifrede milliongevinst lever en uge til.  

Den gigantiske Onsdags Lotto-gevinst er efterhånden blevet til en ørkenvandring for de nordeuropæiske spillefugle.
Heller ikke ved den første trækning i 2012 blev superpuljen, der denne gang var vokset til 132 millioner kroner, udløst.
Det udtrukne supertal, 37, matchede ikke med et af de udtrukne vindertal, og derfor måtte de fire spillere, der havde ramt seks rigtige, nøjes med at dele den almindelige førstepræmiepulje på cirka 10 millioner kroner.
Der var dog ingen danskere, der ramte de seks vindertal i denne uge, i stedet er der 2,65 millioner til tre norske og en finsk spillefugl.
Dermed vokser superpuljen nok engang, så den i næste uge vil lyde på 140 millioner kroner.
Dertil skal lægges 10 millioner kroner i ordinær førstepræmiepulje, og dermed vil der komme hele 150 millioner kroner til udbetaling, hvis en eller flere spillere rammer kombinationen af seks rigtige vindertal og det famøse supertal.
Skulle en dansker ende alene med den store gevinst, vil det være klart den største lottopræmie i danmarkshistorien.
Den hidtil største blev vundet i foråret 2008, hvor en kunde i en københavnsk Føtex spillede sig til 38,56 millioner kroner.
Forklaringen på den gigantiske pulje skal findes i, at ingen har ramt både de seks vindertal og supertallet de seneste 34 uger. Derfor er puljen vokset uge for uge.
For et par uger siden matchede supertallet faktisk et af vindertallene, men her gik det hverken værre eller bedre end, at ingen af de mange spillere ramte alle seks vindertal.
Onsdags Lotto er et samarbejde mellem de nationale lotterier i Danmark, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Norge.
Vindertallene: 6 - 8 - 13 - 26 - 29 - 45. Tillægstallene: 7 - 39.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik