Gentoftes volleyherrer er presset i jagt på guldhattrick

Marienlyst og Holte har fordelen inden weekendens afgørende DM-finaler i volleyball for herrer og damer.

Hvis Gentoftes volleyballherrer skal vinde DM-guldet for tredje år i træk, kræver det to sejre på hjemmebane i søndagens finaledyst mod Marienlyst.

Fynboerne vandt nemlig den første DM-finale på hjemmebane i sidste uge, og derfor er Gentofte først tvunget til at slå Marienlyst i en almindelig kamp, hvor der spilles bedst af fem sæt.

quote Det er klart, at vi havde været bedre stillet med en sejr i den første finale. Marienlyst havde en virkelig god dag, og vi har stor respekt for den præstation, de leverede på Fyn

Peter Borglund, cheftræner, Gentofte Volley

Sker det, venter et afgørende "golden set" til 25 point om DM-guldet.

- Det er klart, at vi havde været bedre stillet med en sejr i den første finale. Marienlyst havde en virkelig god dag, og vi har stor respekt for den præstation, de leverede på Fyn, siger Gentoftes cheftræner, Peter Borglund.

Også damefinale lørdag

Hos fynboerne er der stor tro på, at man kan gentage succesen fra den første DM-finale.

- Jeg synes, vi i første finale viste, at vi kan blive mestre. Men vi skal stadig hente endnu et resultat mod en virkelig stærk modstander, for at det sker, siger Marienlyst-træner Liam Sketcher.

Fynboerne vandt senest DM-guld i 2014.

På damesiden afvikles den anden DM-finale lørdag. Her har Holte hjemmebanefordel mod Brøndby.

I den første kamp på den københavnske vestegn vandt gæsterne fra Holte med 3-2 i sæt. Dermed er holdet godt på vej mod det første DM-guld siden 2013. De seneste tre sæsoner har Brøndby vundet titlen.

- To skud i bøssen

Vinder Brøndby den anden DM-finale, skal guldet ligeledes fordeles efter et "golden set".

- Det giver en ro, at vi har to skud i bøssen på lørdag. Men det vil vi helst ikke snakke om. Vi går efter at få det afgjort i første hug.

- Vi vil rigtig gerne undgå, at vi kommer ud i et "golden set". For der kan alt ske, siger Holte-træner Sven-Erik Borch Lauridsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik