Gentoftes ishockeyhold afværger lukning med lynindsamling

For to dage siden manglede Gentofte Stars en million kroner. Den er nu hentet hos sponsorer og fans.

På 30 timer er det lykkedes Gentofte Stars at afværge en truende lukning, så holdet kan fortsætte i landets bedste ishockeyrække.

quote Det er uvirkeligt, at vi igår gik en uvis fremtid i møde, og at vi i dag har klaret den. Det er lidt vildt.

Michael Schäbethal, direktør i Gentofte Stars

Mandag oplyste sidste sæsons sølvvindere, at man manglede en million kroner for at være i stand til at køre forretningen videre frem til slutningen af den igangværende sæson.

Tirsdag aften kunne Gentofte-direktør Michael Schäbethal konstatere, at pengene stort set var hjemme.

- Vi er vist 60-70.000 kroner fra at ramme millionen. Så det kommer ikke til at få indflydelse på, om vi fortsætter eller ej. Vi fortsætter med samme trup og det hele, siger Michael Schäbethal.

Da TV 2 Lorry taler med onsdag formiddag, har vi en glad mand i røret: 

- Det er jo en rutsjetur at være med til at drive et sportshold. Det er det igennem hele sæsonen, hvor der både er sejre og nederlag. Men igår var en af de helt store sejre. Det er uvirkeligt, at vi igår gik en uvis fremtid i møde, og at vi i dag har klaret den. Det er lidt vildt, siger han til TV 2 Lorry.

En mere robust klub

Direktøren fortæller, at pengene er kommet fra flere forskellige steder.

quote De sidste par dage viser, at der er nogen, der gerne vil have ishockey i Gentofte.

Michael Schäbethal, direktør i Gentofte Stars

- Der er sponsorer, der har lagt penge, og så har der været indsamlinger blandt fans. Der har også været en masse aktivitet på vores Facebook-side, og det har gjort os i stand til at trække den hjem.

Han ønsker endnu ikke at oplyse, hvem der har lagt penge i klubben, eller om nogle af investorerne har bundet sig på længere sigt.

- Det betyder, at vi kan spille sæsonen færdig, og at vi kan komme ud med mere end skindet på næsen. Vi havde håbet, at missionen ville lykkes, men nok ikke, at det ville gå så hurtigt, fortæller Michael Schäbethal. 

På den lidt længere bane skal økonomien i Gentofte Stars gøres mere robust.

- Der vil altid være udfordringer for en klub som vores. Vi har ikke en supermoderne hal som de fleste andre klubber, og vi har heller ikke den samme opbakning fra Gentofte Kommune, som de andre klubber har fra deres kommuner. Vi har udfordringer i næste sæson, men dem skal vi nok få løst. 

- De sidste par dage viser, at der er nogen, der gerne vil have ishockey i Gentofte, mener direktøren.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik