Genbrugsbutik finder stort pengebeløb i tøjdonation

Det var et temmeligt stort beløb, fortæller butiksleder. Nu efterlyser politiet pengenes ejermand.

Personalet i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Store Heddinge på Stevns fik sig lørdag formiddag noget af en overraskelse.

Da de var i færd med at gennemgå en pose med noget doneret genbrugstøj, dukkede der pludselig et stort pengebeløb op.

- Vi blev noget overraskede, for det var et temmeligt stort beløb, siger butiksleder, Winnie Ringsmose, til TV 2 Lorry.

Genbrugsbutikken kontaktede efterfølgende politiet, som sendte en patrulje frem til stedet, optog rapport og tog pengene med som hittegods.

Politiet efterlyser ejermand

Ifølge Winnie Ringsmose har hun og de andre ansatte fået besked fra politiet om, at de ikke må oplyse beløbets størrelse. Men hun fortæller, at meget tyder på, at ejeren er en ældre mand.

- Vi har fået mundkurv på. Men vi håber, den rigtige ejermand bliver fundet. Jeg er rigtig ked af det på vedkommendes vegne, siger hun.

Episoden er også omtalt i den offentlige døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her oplyser politiet, at der er tale om et femcifret beløb.

Politiet står for at udlevere pengene, og ejeren kan rette henvendelse med en nærmere beskrivelse af de indleverede effekter og skal kunne godtgøre at være rette ejer.

Politiet vil af den grund ikke give yderligere oplysninger om de indleverede effekter i posen.

Det er ikke lykkedes TV 2 Lorry at indhente en kommentar fra politiet.

TV 2 Lorry Søndagsmagasin har tidligere sat fokus på genbrug. I nedenstående indlsag kan du komme med på arbejde med en af dem, der sørger for at de tusinder ton affald,vi smider ud, får nyt liv.

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik