Gæster til kunstmuseum skaber p-kaos

Louisiana i Humlebæk er så populært at der fattes parkeringspladser, derfor ser gæsterne deres snit til at parkere i området rundt om museet, og det er til stor frustration for beboerne.

Det er med stor ærgrelse at beboerne rundt om kunstmuseet Louisiana især i weekenderne kan konstatere, at besøgende parkerer deres biler til stor gene for beboerne.

Louisianas gæster bruger vejen foran de gamle fiskerhuse, som er fredede, til parkering. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Hvordan ville andre mennesker mon reagere, hvis det var hos dem, der blev parkeret så massivt, nu hver dag i efterårsferien, og altid i alle weekender, lyder det til avisen fra Jørgen Lund, der formand for Foreningen Humlebæk Fiskerleje.

Problemet er ikke nyt, men det tager til i styrke, når museet har populære udstillinger. I efterårsferien har Louisiana haft 30.000 gæster - et historisk højt antal.

Museet er i dialog med kommunen for at finde flere parkeringspladser, men det går for langsomt mener det socialdemokratiske byrådsmedlem Carsten Nielsen. Ifølge ham bør politikerne se særskilt på parkeringsproblemerne i fiskerlejet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

metaldetektor

Henrik tabte sin guldring: Fundet med hjælp fra lokal facebookgruppe

Hund, kat og hest

Hader dit dyr nytårskrudt? Her er, hvad du kan gøre

unge hjemløse

Slut med unge sofa-sovere: København opfører 36 ’skæve boliger’

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere