Gæst klager over forskelsbehandling på swingerklub

Selvom det er ulovligt, hvis swingerklubber forskelsbehandler på baggrund af køn, så fortsætter man ufortrødent hos Klub Adam & Eva.

Lørdag er der biseksuel fest i swingerklubben Adam & Eva i Vanløse. Og søndag er temaet et såkaldt gangbang, hvor mange mennesker dyrker sex på kryds og tværs. 

Det fremgår af klubbens program på hjemmesiden, hvor entrépriserne også er listet.

Begge dage koster det 200 kroner for single mænd, mens der er gratis adgang for kvinder og par. 

Og netop det faktum, at det koster mere for mænd, end det gør for kvinder, har i efteråret 2016 fået en mand til at klage til Libebehandlingsnævnet over forskelsbehandling.

Det skriver BT.dk. 

Gæst kunne ikke bevise, at han selv var til stede

Klagen er konkret faldet på et arrangement, der hed 'Den frække trekant', hvor det ligeledes kostede 200 kroner for mænd at deltage. 

Ligebehandlingsnævnet har i det konkrete tilfælde ikke givet klageren medhold, fordi han ikke har kunnet bevise, at prisforskellen er gået ud over ham selv.

Men swingerklubben Adam & Eva har før tabt lignende sager, hvor klageren beviseligt har haft 'retlig interesse i sagen', hvilket er påkrævet for at få erstatning. 

Allerede i 2012 slog Ligebehandlingsnævnet nemlig fast, at det er ulovligt, hvis natklubber og swingerklubber forskelsbehandler på baggrund af køn. 

Indehaver: Det er bedst sådan for både mænd og kvinder

Hos Adam & Eva har man i alt fået otte lignende klager førhen, men man nægter fortsat at ændre reglementet.

Det slår indehaver Jacob Fabricius fast:

- Det er udbud og efterspørgsel, så der er ikke så meget der. Vi vil kun have mænd, der er seriøse, for ellers skræmmer de kvinderne væk, siger han til BT. 

Faktisk mener han, at ligestillingsloven for forældet, tilføjer han. 

På klubben bliver alle uanset medfødt køn nemlig behandlet som en kvinde og dermed lukket gratis ind, hvis de har dametøj på ved ankomsten. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik