Fyrværkeriulykke: En kvæstet, flere evakueret

Fyrværkeri-ulykke i Vedbæk. En mand er kørt til Rigshospitalets Traumecenter.

En 55-årig mand er søndag blevet alvorligt kvæstet ved en fyrværkeriulykke i en ejendom med otte lejligheder i Vedbæk.

De otte lejligheder i ejendommen er evakueret, mens ejendommen undersøges for skader, oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

Manden er blevet kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Han skal være kommet til skade med sin ene arm.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen rykkede begge ud til ulykken, der skete omkring klokken 12.30.

- Da vi kommer frem, finder vi en tilskadekommen person, der bliver reddet ud og kørt på Rigshospitalet. Meget tyder på, at det er noget fyrværkeri, der er eksploderet, men vi ved ikke, hvordan det er sket, og om han selv har rodet med det, siger vagtchef Peter Olesen fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Der er tilkaldt bomberyddere og teknikere til at undersøge, hvad det er, der er sprængt, og til at finde ud af, om der er mere i lejligheden end det, der allerede er eksploderet.

Beboerne i ejendommens øvrige lejligheder er foreløbig evakueret, mens ejendommen afstives og undersøges for skader. Eksplosionen var så kraftig, at et vindue og en dør meldes 'blæst ud'.

- Trykket ved eksplosionen var så stort, at der kan være opstået sætningsskader. Først når det er undersøgt, kan det afklares, om beboerne skal genhuses, eller om de kan komme tilbage til lejlighederne, siger vagtchef Peter Olesen til Ritzau.

Yderligere efterforskning ulykken vil afgøre, om manden - ud over en sigtelse efter fyrværkerilovgivningen - også skal sigtes efter straffeloven for at bringe andres liv i fare.

Ulykken skete på Caroline Mathildestien i Vedbæk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik