Fyret fra Fætter BR: Nu hyldes Charlie på Facebook

Tilbuddene er væltet ind over 23-årige Charlie Søbygge, efter han skrev et friskt Facebook-opslag i kølvandet på sin fyring hos Fætter BR.

Kort før nytår fik Charlie Søbygge og hans kolleger i Fætter BR end nedslående nyhed.

Selskabet Top-Toy, der står bag legetøjsbutikkerne Fætter BR og Toys"R"Us, var blevet erklæret konkurs.

Flere end 3000 medarbejdere i de to legetøjskæder mistede i den forbindelse deres job, og for 23-årige Charlie Søbygge betød det et farvel til hans elskede elevplads gennem godt og vel to år hos Fætter BR i Hørsholm Midtpunkt.

Men i stedet for at dvæle over fortiden, tog Charlie Søbygge skeen i egen hånd og skrev et friskt opslag på Facebook den første januar.

Et opslag, der efterfølgende spredte sig som en steppebrand på det sociale medie.

- Da jeg elsker nye udfordringer, så har alt interesse indenfor butik, så kender du en, som kender en, der godt kunne bruge en elev, og som jeg må få lov og lave fagprøve hos, så må I meget gerne sige til. 

- Du får en elev, der virkelig brænder for at give den bedst mulige service. En der altid er frisk og i godt humør, og gør alt, hvad jeg kan for, at kunderne går glade ud af butikken, skrev Charlie Søbygge til et nytårsbillede af sig selv, hvor han var iført hvid skjorte, sort butterfly og et skævt smil. Samtidig ønskede han alle et godt nytår.

Charlie Søbygge og hans kæreste.
Charlie Søbygge og hans kæreste.
Foto: Privatfoto

Helt vanvittigt

Siden hen har mere end 1000 personer delt Charlies Facebook-opslag, og tilbuddene er bogstaveligt talt væltet ind over den unge Fætter BR-elev.

- Det er helt vanvittigt. Der er så mange, jeg ikke kender, der har ønsket mig det allerbedste.  

- Jeg har to samtaler i næste uge, og så er der en masse salgschefer og salgsdirektører rundt omkring, der har skrevet til mig, fortæller Charlie Søbygge til TV 2 Lorry.

Dertil kommer en masse venneanmodninger og søde beskeder fra fremmede, der ønsker ham det bedste for fremtiden. Og Charlie, ja han er fuld af optimisme og håb.

- Jeg brænder for at komme ud og sælge ting. Jeg var glad for at stå i butik. Men nu er jeg nødt til at søge nye veje. Mit største håb er at komme ud og møde kunderne på gulvet og ikke bare stå ved kassen, siger han.

quote Jeg kommer til at savne mit fantastiske team og alle de børn, man kunne hjælpe.

Charlie Søbygge, 23 år og jobsøgende

Elskede Fætter BR

Charlie bor i Sorø på Midtsjælland, men har tidligere boet i Helsinge i Nordsjælland. Det var i den forbindelse han fik sin elevplads hos Fætter BR i Hørsholm.

- Jeg var simpelthen så glad for mit arbejde og mine kolleger, at jeg valgte at beholde jobbet og køre en time længere på arbejde, efter jeg flyttede til Sorø, siger han.

Lige nu mangler Charlie kun syv måneder af sin uddannelse - herunder et skoleophold på handelsskolen - før han er helt færdig.

Selvom et nyt år med nye spændende muligheder venter, så kommer Charlie Søbygge dog alligevel til at savne tiden i legetøjskæden.  

- Jeg kommer til at savne mit fantastiske team og alle de børn, man kunne hjælpe. Men også al den leg, der var i mit arbejde, kommer jeg til at savne meget, siger han.

Som tidligere nævnt var det mere end 3000 medarbejdere, der mistede deres arbejde i Top-Toys to legetøjskæder.

Knokler på

Derfor håber Charlie Søbygge også, at hans opslag måske kan hjælpe andre i den samme situation til at komme videre og finde et nyt arbejde, der gør dem glade.

quote Vejen frem er at tage imod de udfordringer, der kommer i livet. Det er bare om at tage imod dem og komme ud og knokle og vise sig selv.

Charlie Søbygge, 23 år 

Selv har han ikke det fjerneste imod at skulle køre lidt længere for at komme på arbejde.

- Vejen frem er at tage imod de udfordringer, der kommer i livet. Det er bare om at tage imod dem og komme ud og knokle og vise sig selv. Og så skal man også bruge ens netværk. Der er ofte mere hjælp at hente, end man lige kan se, siger han.

Ud over de mere end tusind delinger på Facebook, har 17.000 personer set Charlies opslag på det sociale medie Linkedin.

Ifølge Charlie Søbygge er hans tid hos Fætter BR dog endnu ikke helt overstået. Både han og kollegerne er nemlig blevet kaldt ind, mens der afvikles stort januar-udsalg.

Nedenfor kan du læse hele Charlie Søbygges Facebook-opslag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik