FV15: MF'er: Veje bliver fordelt over fadøl i Nyhavn

Den nordsjællandske trafikmafia er nødt til at tage andre metoder i brug, hvis der skal flere motorveje til Nordsjælland, lyder det fra DF.

- Vi kan lave nok så mange trafikmafiaer, men problemet er, at alle trafikordførere i Folketinget er jyder.

Dansk Folkepartis Pia Adelsteen er klar i spyttet, når det handler om, hvorfor Jylland er belagt med motorvej, mens det kniber med motorvejsstrækninger i Nordsjælland.

Hun falder ikke på halen over den nye nordsjællandske trafikmafia.

'Det er fint, at man laver en trafikmafia. Jeg vil bare ønske, at den trafikmafia var til stede i trafikudvalget, fordi det er der, beslutninger bliver taget, siger hun i TV 2 Lorrys valgprogram 'Valg i privaten'.

Adelsteen var medlem af Frederikssund Byråd fra 2005-2014, men flyttede sidste år til Jylland. Hun påpeger, at de danske veje i høj grad bliver fordelt over fadøl i Nyhavn om aftenen.

- Det har jeg fundet ud af, efter jeg er flyttet til Jylland. Man sætter sig lige ned på Nyhavn, tager en fadøl og snakker om, hvem der skal have hvilke veje. Jeg ved godt, det lyder som en halv historie, men det er jo sådan, politik meget er.

'Valg i privaten' er TV 2 Lorrys live-program, hvor valgdebatten flytter helt ud i dagligstuerne. Det er seerne, der sætter dagsordenen, og de lokale kandidater bliver direkte konfronteret med de hverdagsproblemer, der optager vælgerne.

I denne udgave af programmet er folketingskandidat Pernille Schnoor (Soc.dem.), Pia Adelsteen, MF (Dansk Folkeparti) og folketingskandidat Mette Abildgaard (Kons.) på besøg hos muslingefisker Børge Larsen i Hundested.

Du kan se den seneste udgave af 'Valg i privaten' i sin fulde længde her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik