Furesø udskyder beslutning om besparelser

Furesø Kommune skal spare 4 millioner kroner ekstra på skoleområdet. På et møde i kommunens Børne- og Ungdomsudvalg besluttede politikerne at udskyde en beslutning om, hvordan pengene skal bespares.

På under et døgn lykkedes det skolebestyrelserne i Furesø Kommune at samle 1.900 underskrifter i protest mod, at Børne- og Ungdomsudvalget i aften skulle komme med en indstilling til, hvordan 4 millioner kroners ekstra besparelser skal findes på skoleområdet.

- Det er jo meget skuffende for os som forældre, at vi efter at have sparet 4 millioner og i øvrigt har sparet hvert eneste år de sidste 10-15 år, skal spare yderligere 4 millioner, sagde formanden for skolebestyrelsen på Solvangskolen, Klaus E. Olsen, til TV 2 Lorry inden Børne- og Ungdomsudvalgsmødet i aften.

Han opfordrede udvalget til at tage en tænkepause og tage skolerne med på råd.

På mødet udskød politikerne beslutningen til et ekstraordinært møde om 15 dage.

- Vi har bedt forvaltningen et større katalog, vi kan tage stilling til, og en dybere undersøgelse af de besparelsesforslag, der er fremlagt, sagde formanden for Børne- og Skoleudvalget, Henrik Poulsen, efter mødet til TV 2 Lorry, hvor han også lovede, at skolebestyrelserne vil blive taget med på råd.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik