Furesø på jagt efter vækst

Vækstjagt: Der skal gang i hjulene, og Furesø Kommune går nye veje. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Furesø Kommune tager nu mere utraditionelle metoder i brug for at tiltrække nye virksomheder til den nordsjællandske kommune.

Tirsdag morgen i myldretiden er borgmester Ole Bondo Christensen (S) på gaden i morgentrafikken for at uddele brochurer til borgere og pendlere på vej til arbejde. Brochuren vil fortælle om en række nye tiltag, der skal skærpe interessen for at placere sin virksomhed i Furesø Kommune.

- Gennem de seneste to år har kommunen arbejdet på disse tiltag. Vi har under overskriften » Flere fordele, mere vækst« udfordret os selv for at gøre en ekstraordinær indsats for erhvervslivet, og vi har et rigtigt godt samarbejde med det lokale erhvervsliv om denne dagsorden, forklarer Ole Bondo Christensen.

Fra nummer 88 til nummer 9 på "informationsliste"

Blandt tiltagene er indførelsen af en såkaldt »fast track byggesagsbehandling«, hvor ansøgerne loves svar inden for 24 timer.

Furesø Kommune hoppede sidste år fra nummer 88 til nummer ni på Dansk Industris kortlægning af det lokale erhvervsliv, når det gælder kategorien »Information og dialog med kommunen«.

Næste år bliver skatten i den tvangssammenlagte kommune harmoniseret, og det betyder flere penge mellem hænderne på borgerne i Farum-delen af Furesø Kommune. I indeværende år er skatten allerede nedsat med et procentpoint for hele kommunens vedkommende.

Ole Bondo Christensen vil i dag på Farum Park Sports- og Konferencecenter orientere om de nye tiltag foran presse og erhvervsfolk - efterfulgt af helikoptertur for i bogstaveligste forstand at se perspektiverne i satsningen lidt fra oven.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik