Fupmagere er ude efter stor hundedusør

Den store dusør for den bortløbne hund Arvid, har lokket et væld af fupmagere og plattenslagere ud af busken.

Ejerne af det 15 måneder gamle gadekryds, der løb hjemmefra mandag den 30. august, er godt trætte af de mange opkald fra folk, der vil snyde sig til dusøren. Det skriver DAGBLADET Køge.

Plattenslagerne følger et forholdsvist fast mønster: En person ringer op fra et hemmeligt nummer og påstår at have fundet Arvid, og vedkommende vil så have dusøren udbetalt. Men ingen af personerne har rent faktisk haft Arvid.

- Det gør faktisk ondt. Og man bliver ked af det og sur og hidsig hver gang, siger Jesper Sørensen, der sammen med sin kæreste Sine Schiøtt Kieffer, ejer Arvid

Jesper Sørensen kan samtidig fortælle, at dusøren er steget fra 10.000 kroner til 14.000 kroner. De ekstra penge er kommet i form af 3000 kroner fra en ven og 1000 kroner fra en ukendt, hjælpsom person.

Til trods for at der er gået 19 dage, siden Arvid forsvandt, har kæresteparret endnu ikke mistet håbet.

- Vi er rimeligt sikre på at han er i live. Vi får løbende livstegn fra folk, der har set ham. Og han vænner sig jo til at leve udenfor. Vi håber bare på, at han gider sove i vores seng igen, når vi engang får ham hjem, siger Jesper Sørensen til DAGBLADET Køge.