Fuldt booket Noma udlover sidste bord i konkurrence

Det er både dyrt og svært at få bord på den verdenskendte restaurant Noma. Men med en god portion held, kan det nu lykkes.

Den verdenskendte gourmetrestaurant Noma åbner inden længe igen. Denne gang i et gammelt søminedepot på Holmen i København. 

Og er du én af dem, som ikke nåede at slå til, da man startede med at tage imod reservationer, så har du nu alligevel muligheden for at få foden indenfor. 

Det absolut sidste bord på åbningsaftenen er nemlig udlovet i et særligt lotteri på hjemmesiden Omaze.com. 

Drik kaffe med de ansatte

Her kan man købe enten 100 lodder, 250 lodder eller 1.000 lodder for mellem 10 og 50 dollar svarende til mellem 60 og 300 danske kroner. 

For pengene kan du være så heldig både at vinde en menu for to. Være blandt de første, som kigger indenfor i spisehuset. Og tilmed få lov til at drikke kaffe med personalet morgenen efter. 

Det lover organisationen MAD, som står bag konkurrencen. 

Pengene går til kulinarisk nørderi

MAD er en non profit-organisation, der har til formål at udbrede kendskabet til bæredygtig og nyskabende mad blandt andet ved at undervise børn i den nordiske vilde, natur.

Således har man i samarbejde med René Redzepi lanceret en app, der kan guide brugerne gennem naturens spisekammer. 

Man laver ligeledes udflugter med trænede naturvejledere i hele landet og inviterer madguruer fra hele verden til Københavns Havn for at diskutere fødevarebranchens udfordringer med hinanden og publikum. 

Betal kisten og få en bytur

Er din pengepung godt polstret, og stoler du ikke på dit eget held, så er det også stadig muligt at donere 10.000 dollars til organisationen og sikre sig en Noma-gevinst.  

For de penge får du en 2-dages madtur i København, som er planlagt i samarbejde med stjernekokken René Redzepi. Hotel og fly må du dog selv betale for. 

Det nye Noma ligger i en ombygget ruin på Christianshavns Vold. Fisk og skaldyr er omdrejningspunktet, mens meget grønt kommer fra den tilhørende køkkenhave. 
Det nye Noma ligger i en ombygget ruin på Christianshavns Vold. Fisk og skaldyr er omdrejningspunktet, mens meget grønt kommer fra den tilhørende køkkenhave. 
Foto: Noma/Magasinet KBH

Nyt Noma sætter prisen op

Noma har ligget 14 år på Christianshavn men lukkede her i slutningen af 2016 - efter sigende for at sikre konceptets udvikling. 

Når man igen slår dørene op, vil maden afspejle årstiden. Den første vintermenu vil være en fejring af skandinavisk seafood, har man bebudet. 

Prisen per person - eksklusiv drikkevarer - vil være sat op til 2.250 kroner. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik