Fuld mand dømt for 100 skud mod politiet

Politistation stod uheldigvis i vejen, da en fuld mand ville slukke en gadelampe med et haglgevær.

100 skud med et oversavet haglgevær mod Frihedens Lokalpolitistation i Hvidovre blev onsdag i Retten i Glostrup kvitteret med 15 måneders fængsel til den 37-årige Lars Erik Sørensen.
Ifølge senioranklager Steen Ulriksen påstod manden, at det var tale om et uheld.
- Han siger, at han var skide fuld og på rulleskøjter, og da han så mødte en gadelampe, der stod og blinkede, irriterede det ham så voldsomt, at han rettede haglgeværet mod den og skød, forklarer anklageren.
Men i stedet for at få has på irritationsmomentet gik skuddene forbi og direkte ind i den bagvedliggende politistation, der forårsagede skader for omkring 2000 kroner.
- Han elsker simpelthen våben og er flere gange tidligere dømt for overtrædelse af våbenloven, siger Steen Ulriksen som en mulig forklaring på, hvorfor han rendte rundt med et skarpladt gevær den aften.
Ud over at skyde mod den intetanende politistation var den 37-årige mand også tiltalt for besiddelse af kokain, en sabel og to macheter og for at have forgrebet sig på køddisken i SuperBest i Rødovre og rendt af sted med to culottestege til en værdi af 690 kroner.
På grund af en speciel trøje, der blev fundet hos manden ved anholdelsen, har der tidligere været påstande om forbindelse til rockergruppen Bandidos, men det nægter han.
Lars Erik Sørensen accepterede dommen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik